Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Poble Espanyol
Barcelona, Spanje

Poble Espanyol

Gelegen in één van de meest emblematische wijken van Barcelona, op loopafstand van de Montjuïc-fonteinen, onthult Poble Espanyol de essentie van de Spaanse cultuur. Hier ontmoeten geschiedenis, cultuur en vrije tijd elkaar door middel van een aangename en rustige wandeling in de open lucht. Met de missie om de essentie van het leven in de steden van Spanje te vertegenwoordigen, beschikt Poble Espanyol over meer dan 100 architecturale constructies op ware grootte, gebouwen, pleinen en straten uit verschillende delen van het land, verspreid over meer dan 40.000 m2 buitenruimte . Maak een wandeling door Poble Espanyol en ontdek een verscheidenheid aan restaurants met typische producten van de Spaanse gastronomie, winkels waar je lokale producten kunt kopen en audiovisuele ruimtes die representatief zijn voor verschillende schiereilandgebieden. In het Fran Daurel museum kun je werken van grote kunstenaars zoals Miró, Picasso, Dalí en vele anderen onder hetzelfde dak bewonderen, plus een beeldentuin, een ruimte waar natuur en kunst samensmelten. Poble Espanyol staat ook synoniem voor vakmanschap. Een duurzame, kwalitatieve, lokale en handgemaakte kunst. In 2003 uitgeroepen tot Artisan Zone door de Generalitat van Catalonië, is het ongetwijfeld één van de beste concentraties van ambachten in Barcelona en het land, en biedt het de mogelijkheid om een uniek, onherhaalbaar en gepersonaliseerd stuk te kopen of te creëren.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Casa Milà – La Pedrera
Barcelona, Spanje

Casa Milà – La Pedrera

Casa Milà, beter bekend als La Pedrera ("De steengroeve"), is gebouwd tussen 1906 en 1912 en is een modernistisch gebouw in Passeig de Gràcia en de laatste privéwoning ontworpen door de Catalaanse architect Antoni Gaudí. Het interieur is zelfs nog opvallender dan de smeedijzeren, uit steen gebeeldhouwde gevel, vooral de kamers die laten zien waar mensen echt woonden. Dus ga Casa Milà binnen om nog één van Gaudí's onconventionele architectonische creaties te ontdekken.
Bookable
Lees meer
Paleis Noordeinde
Den Haag, Nederland

Paleis Noordeinde

Het Koninklijk Paleis van Den Haag doet ook dienst als werkplek van de vorst. Het is misschien niet zo uitbundig als zijn tegenhanger in Amsterdam, maar het is desalniettemin een indrukwekkend stadshart. Gebouwd als boerderij in 1533, werd het in de loop der jaren verschillende keren hervormd en hergebruikt. Het bood onderdak aan belangrijke historische figuren zoals Voltaire en vooraanstaande vorsten zoals koning Willem I tot de meest recente uitbreidingen in 1984, waardoor het een werkpaleis is geworden, waar dagelijks politieke en staatszaken plaatsvinden. De paleistuinen zijn de hele dag open voor het publiek en vormen een mooie plek voor een picknick, waar iedereen kan genieten van de vijvers, bloembedden en marmeren beelden met uitzicht op de koninklijke stallen, archieven en de koepel van Fagel. Kijk uit voor de verborgen gangen die naar de Oud-Haagse wijk leiden in één van de hoeken van de tuinen.
Lees meer
Grote Kerk
Den Haag, Nederland

Grote Kerk

Deze 13e-eeuwse gotische kathedraal, die recht boven het Binnenhof uitkijkt, is een opvallende bezienswaardigheid van Den Haag. Hoewel de oorspronkelijke structuur van de Grote Kerk uit hout is opgetrokken, omvat de 2.200 vierkante meter grote oppervlakte die de kerk nu inneemt stenen, marmeren en ijzeren elementen, maar ook indrukwekkende details zoals ingewikkelde mechanistische klokken, gedetailleerde glas-in-loodramen en 51 beiaardklokken, die in de loop der jaren zijn toegevoegd naarmate het gebouw steeds bekender werd. Er vinden het hele jaar door veel evenementen plaats in de Grote Kerk, dus het is de moeite waard om van tevoren de agenda op hun website te bekijken om te zien wat er aan de hand is. Boek een rondleiding en beklim de 288 treden naar de top waar het hele stadscentrum te zien is.
Lees meer