Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kaaspakhuis
Utrecht, Nederland

Kaaspakhuis

Het Kaaspakhuis ligt op slechts 40 minuten met de trein van Utrecht en biedt de beste kaaservaringstochten van Nederland. Voor degenen die graag kaas willen proeven, worden de rondleidingen afgesloten met een proefbord met vier soorten boerenkaas, aangevuld met een glas wijn of port. Als je van plan bent om het Kaaspakhuis te bezoeken, is het aan te raden om vooraf telefonisch of per e-mail te reserveren om je plek in de tours te garanderen. Als je ze op zaterdag bezoekt, zul je getuige zijn van de live handel op de markt, evenals het kaaspakhuis waar de deskundige gidsen inzichten zullen delen in de kunst van het kaasmaken.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Stiltetuin Aartsbisschoppelijk Paleis
Mechelen, België

Stiltetuin Aartsbisschoppelijk Paleis

Een groene long midden in het centrum van de stad. Er zijn er al enkele, maar vanaf 1 april kan je ook terecht in de Stiltetuin van het aartsbisschoppelijk paleis. Dit stukje groen tussen de Wollemarkt en de Schoutetstraat zal drie dagen per week toegankelijk zijn. Slenter eens rond en bewonder de tuinbergingen, de Lourdesgrot, het tuinpaviljoen maar ook de tuinmuur zelf, die allemaal net gerestaureerd werden. Met de nadruk op stilte, is deze kleine oase de perfecte plek om even tot rust te komen vlak onder de sint-Romboutstoren.
Lees meer
Domein Tivoli
Mechelen, België

Domein Tivoli

Het domein Tivoli, een voormalig kasteelpark op amper twee kilometer van het historische centrum, vormt een oase van groen en rust. Je kan er rustig wandelen langs eeuwenoude bomen, uitgestrekte grasvelden, romantische hoekjes en een geurende rozen- en kruidentuin. In 1990 liet de befaamde Belgische kunstenaar Jan Fabre het ganse kasteel tijdelijk beplakken met blauw gebict papier, waarvoor 150.000 blauwe balpennen nodig waren. Nu is het weer helder wit. In het kasteel is sinds 1991 een horecazaak gevestigd. In de aangebouwde orangerie kan je terecht voor een drankje, snack of lunch. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op de kinderboerderij, waar ze kennismaken met allerlei boerderijdieren. Voor groepen en scholen is er een uitgebreid educatief aanbod voorzien en de ervaren natuurgidsen hebben aangepaste themawandelingen voor verschillende leeftijden. Verder kan je de bijenhal en het natuurleerpad ontdekken en kom je meer te weten over de verschillende Vlaamse huisdierrassen uit de streek.
Lees meer