Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Hadrianusport
Antalya, Turkije

Hadrianusport

De Hadrianuspoort, gebouwd voor het bezoek van een Romeinse keizer in 130 na Christus, biedt een prachtige toegang tot de historische wijk van Antalya. Als enige overlevende toegangspoort tot de oude beschermende muren van de stad belichaamt deze triomfboog het rijke verleden van Antalya, ooit bekend als Attaleia. Tegenwoordig staat de poort op de Atatürk Caddesi, die een brug vormt tussen de bruisende moderne stad en de charmante oude binnenstad van Kaleiçi, een bewijs van de lange geschiedenis en architectonische bekwaamheid van Antalya.
Lees meer
Ainola - Het huis van Aino & Jean Sibelius
Helsinki, Finland

Ainola - Het huis van Aino & Jean Sibelius

Welkom bij Ainola! Hier kun je meer te weten komen over de grote Finse componist Jean Sibelius en zijn familie in de setting van zijn huis en tuin. Ainola ligt dicht bij het Tuusula-meer in Järvenpää. De villa werd ontworpen door architect Lars Sonck en was vanaf 1904 de woning van Jean Sibelius. De componist had rust nodig voor zijn creatieve inspanningen en Jean en Aino Sibelius woonden tot het einde van hun leven in Ainola. Hun graf bevindt zich in het zuidelijke deel van de tuin, in de schaduw van de grote dennenbomen. Het Ainola museum is sinds 1974 open voor het publiek.
Lees meer
Helsinki Zoo
Helsinki, Finland

Helsinki Zoo

Helsinki Zoo is één van de weinige dierentuinen ter wereld op een eiland. Een veerboot- of busrit van 20 minuten vanaf het stadscentrum brengt je naar een dierentuin waar je van koude berggebieden naar droge steppen en van noordelijke naaldbossen naar het tropische regenwoud kunt reizen. De dierentuin van Helsinki herbergt 150 dier- en 1000 plantensoorten die de diversiteit van de natuur laten zien. De dierentuin werd al in 1889 opgericht en is daarmee één van de oudste dierentuinen ter wereld. Ondanks de lange geschiedenis en historische omgeving is Helsinki Zoo een moderne dierentuin met een missie om de biodiversiteit te behouden.
Lees meer
Oude stad Perge
Antalya, Turkije

Oude stad Perge

Perge (ook bekend als Perga), ongeveer 18 kilometer ten oosten van Antalya, was ooit de thuisbasis van de Hetieten rond 1500 voor Christus, voordat het onder de Griekse kolonisatie viel na de Trojaanse oorlog. De uitgestrekte ruïnes tonen een Romeins theater, een enorm stadion en met zuilen omzoomde straten die teruggaan tot de tijd waarin de apostel Paulus naar verluidt een tussenstop heeft gemaakt tijdens één van zijn missies. Dompel jezelf onder in de tijdloze verhalen die deze historische plek fluistert.
Bookable
Lees meer