Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kerk van Sint Giovanni a Carbonara
Napels, Italië

Kerk van Sint Giovanni a Carbonara

Dit kerk- en kloostercomplex is één van de hoogst gewaardeerde kerken in Napels en mag je niet missen als je geïnteresseerd bent in kunst en geschiedenis. Het werd opgericht door Augustijner monniken in 1343 en werd in de loop van de geschiedenis vele malen gerenoveerd en herbergt interessante voorbeelden van verschillende kunststijlen, zoals de scenografische ingang van het trappenhuis uit de 18e eeuw en fascinerende sculpturen en fresco's.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Archeologisch Museum
Rhodos, Griekenland

Archeologisch Museum

Het Archeologisch Museum van Rhodos is niet alleen een schat aan kunstvoorwerpen, het is een stukje geschiedenis zelf. Dit middeleeuwse juweeltje, oorspronkelijk het Hospitaal van de Ridders, werd in 1489 voltooid door Grootmeester d'Aubusson en is nog steeds opmerkelijk goed bewaard gebleven. Dwaal door kamers vol intrigerende vondsten uit Rhodos en de naburige eilanden, waaronder het betoverende standbeeld van de hurkende Aphrodite en de eeuwenoude Pyxis van het Fikellura-type. Mis de iconische Head of Helios niet.
Lees meer
Caesars Palace
Las Vegas, Nevada

Caesars Palace

Caesars Palace, een iconische bezienswaardigheid op de Las Vegas Strip en te zien in talloze films en tv-series, is een enorm luxe hotel en casino. De locatie biedt restaurants van wereldklasse zoals Mr. Chow, Nobu, Amalfi en Gordon Ramsay Hell's Kitchen. Het is een populaire plek voor legendarische shows: enkele van de grote namen om hier op te treden zijn Rod Steward, Celine Dion en Elton John. Caesars Palace biedt unieke winkelervaringen en veel entertainment van topklasse.
Lees meer