Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Colosseum
Rome, Italië

Colosseum

Het Flavische amfitheater, of het Colosseum, werd gebouwd onder keizer Vespasianus in 70-72 na Christus en 10 jaar later voltooid door zijn zoon Titus. Het is een enorme stenen arena die op zijn hoogtepunt plaats bood aan 80.000 toeschouwers. Net als in de film 'Gladiator' zijn er in het Colosseum gewelddadige en brutale vertoningen gehouden van gladiatorengevechten en gevechten met wilde dieren, allemaal voor het genot van het publiek. De inauguratie duurde honderd dagen en tijdens het evenement kwamen ongeveer 9.000 dieren en 2.000 gladiatoren om het leven. Tegenwoordig is het Colosseum de meest bezochte bezienswaardigheid van Rome, die bezoekers altijd met ontzag achterlaat. Zorg ervoor dat je hier ook 's avonds komt wanneer het er nog magischer uitziet.
Bookable
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Kerk van San Giuliano Martire
Rimini, Italië

Kerk van San Giuliano Martire

San Giuliano Martire is een rooms-katholieke kerk in renaissancestijl die ook dienst doet als museum. De bouw van dit opmerkelijke bouwwerk vond plaats van 1553 tot 1575 en het staat naast een abdij die ooit toebehoorde aan de Benedictijner orde. In het museumgedeelte van de kerk kun je een indrukwekkende verzameling kunstwerken bekijken, waaronder beroemde schilderijen van Paolo Veronese die het martelaarschap van St. Julianus en Bittino da Faenza uitbeelden, die het leven van de heilige illustreren.
Lees meer
Mirabilandia
Rimini, Italië

Mirabilandia

Mirabilandia, het grootste amusements- en waterpark van Italië in de buurt van Rimini, belooft bezoekers van alle leeftijden een fantastische ervaring en creëert blijvende herinneringen vol spanning. Het park biedt een scala aan attracties, waaronder spannende achtbanen en themagebieden, waardoor het een ideale bestemming is voor eindeloos plezier en entertainment. Eén van de belangrijkste attracties van het park is Dinoland, een gebied dat is ondergedompeld in een prehistorisch thema met 54 levensgrote reproducties van prehistorische dieren en zes spannende attracties. Zorg ervoor dat je Divertical niet mist, een hoogwaterachtbaan die samen met Katun en de I Speed Rollercoaster een drietal opwindende topattracties vormt.
Lees meer
Wetenschapsmuseum Thinktank
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Wetenschapsmuseum Thinktank

Thinktank is verdeeld over vier verdiepingen. Het is een bekroond en uniek wetenschapsmuseum dat voor iedereen een boeiende ervaring biedt. Met tien galerieën met historische voorwerpen, interactieve displays en futuristische feiten stimuleert Thinktank de geest met een breed scala aan exposities over alles, van vliegtuigen en stoommachines tot de fijne kneepjes van het menselijk lichaam en de fascinerende wereld van emotionele robots. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het ultramoderne Planetarium en de openlucht Science Garden voor een allesomvattende ervaring.
Lees meer
Brug van Tiberius
Rimini, Italië

Brug van Tiberius

De brug van Tiberius, in het Italiaans bekend als Ponte Di Tiberio, is een belangrijk architectonisch wonder. Dit oude bouwwerk bestaat uit vijf halfronde bogen die zijn gemaakt van ongerepte witte Istrische steen, die op elegante wijze de Marecchia-rivier overspannen. De brug dateert uit de 1e eeuw na Christus en verbindt het stadscentrum met Borgo San Giuliano. Het is één van de meest opvallende bezienswaardigheden van Rimini en officieel een nationaal monument.
Lees meer