Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
'Another Place'
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

'Another Place'

Deze spectaculaire kunstinstallatie van Antony Gormley bestaat uit 100 levensgrote figuren gemaakt van gietijzer, verspreid over Crosby Beach, aan de kust van Liverpool. Met een gewicht van maar liefst 650 kilogram per stuk zijn de figuren van 'Another Place' exacte replica's van het eigen lichaam van de kunstenaar, dat stevig op het zandstrand staat. Ze kijken uit op de zee en kijken met een gevoel van stille verwachting naar de horizon uit. Ze zijn tijdelijk op verschillende plekken in Europa tentoongesteld voordat ze definitief hier terechtkwamen.
Lees meer
Treinstation São Bento
Porto, Portugal

Treinstation São Bento

Een must als je in Porto bent, is het treinstation van São Bento. Deze plek is meer dan alleen een treinstation. Het is een architectonisch juweel, naast de vele andere bezienswaardigheden die deze stad rijk is. Het treinstation van São Bento, gebouwd door de Portugese architect José Marques da Silva in 1900, werd zestien jaar later geopend voor het publiek. De bouw vond plaats op de plek waar ooit een Benedictijner klooster was gevestigd, vandaar de naam São Bento. De architectuur heeft een invloed uit de Franse Renaissance, en hoewel de gevel al behoorlijk indrukwekkend is, is het interieur wat bezoekers echt versteld doet staan. De grote zaal is prachtig versierd, van de grond tot aan het plafond, met meer dan 20:000 “azulejos” (Portugese tegels), die vertellen over belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van Portugal.
Bookable
Lees meer
Kathedraal van Porto (Sé do Porto)
Porto, Portugal

Kathedraal van Porto (Sé do Porto)

Sé do Porto, of de kathedraal van Porto, gebouwd in 1110 op het hoogste punt van de stad, is een bepalende bezienswaardigheid van de stad en het belangrijkste religieuze gebouw in Porto. Een bezoek aan de kathedraal is niet alleen de moeite waard vanwege het historische belang, maar ook vanwege de opmerkelijke mix van bouwstijlen die variëren van romaans tot barok en gotisch, en tot slot vanwege het prachtige uitzicht over de stad, dat zich uitstrekt van de oude binnenstad tot de Atlantische kust.
Lees meer