Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Delft
Den Haag, Nederland

Delft

Deze pittoreske gemeente is de thuisbasis van één van de beste universiteiten ter wereld op het gebied van technologie en de beroemde Koninklijke Delftse pottenbakkerij. Het ligt net buiten Den Haag, waardoor het de ideale dagtrip is buiten de stad. Ontdek hoe Vermeer werd beïnvloed door de stad die pionierde op het gebied van microbiologie en blauw aardewerk tijdens zijn beginjaren tijdens de Vermeer-wandeling. Of je kunt een van de rondleidingen boeken, zoals Ontdek Delft of Verken Delft, die je op zowel leuke als informatieve manieren door de geschiedenis van het gebied leiden.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Chinatown
Toronto, Canada

Chinatown

Chinatown in Toronto is een must-see bestemming. Het gebied staat vol met interessante winkels, shops met kruidengeneesmiddelen, cafés, restaurants en markten met producten, die allemaal wachten om ontdekt te worden. Het gebied is ook gunstig gelegen nabij andere opmerkelijke bezienswaardigheden zoals de kunstgalerij van Ontario, Kensington markt, Bau-Xi galerij en Art Square galerij die een café heeft met een indrukwekkend menu. Als je toevallig op het juiste moment in de stad bent, bezoek dan zeker één van de twee populaire festivals van Chinatown. In augustus biedt het Toronto Chinatown Festival traditionele en moderne Aziatische danstroepen, bands en muzikanten. Doe in januari en februari mee aan het levendige Chinese nieuwjaarsfeest.
Lees meer
Dagtour Niagarawatervallen vanuit Toronto
Toronto, Canada

Dagtour Niagarawatervallen vanuit Toronto

Bewonder één van 's werelds grootste natuurwonderen tijdens een Niagara Falls dagtour vanuit Toronto. Samengesteld uit de American Falls, Bridal Veil Falls en Horseshoe Falls, heeft de Niagara Falls het hoogste debiet van alle watervallen ter wereld. Het is alsof meer dan een miljoen badkuipen met water elke seconde over de rand storten. Dus, mis je kans niet om te genieten van het adembenemende uitzicht en doorweekt te raken terwijl je er bent.
Bookable
Lees meer
Museum & Depot Boijmans Van Beuningen
Rotterdam, Nederland

Museum & Depot Boijmans Van Beuningen

Museum Boijmans Van Beuningen is één van de oudste musea in Nederland. Het hele jaar door biedt het museum een rijk scala aan tijdelijke tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast is de collectie schilderijen, sculpturen, tekeningen, etsen en voorwerpen indrukwekkend. Het bevat veel belangrijke Nederlandse en Europese werken uit de periode van de vroege middeleeuwen tot de 21e eeuw, van Jeroen Bosch tot Rembrandt en van Gogh tot Salvador Dalí en Dutch Design. Het museumgebouw is gesloten vanwege een ingrijpende renovatie, maar de volledige collectie van 145.000 objecten is toegankelijk voor het publiek in andere musea. Binnen het Museumpark heeft Museum Boijmans Van Beuningen een kunstdepot gebouwd: Depot Boijmans Van Beuningen.
Lees meer
Plaza de España
Sevilla, Spanje

Plaza de España

Wandel naar het kolossale Plaza de España als je in Sevilla bent. Dit architecturale wonder ligt verscholen in het prachtige Maria Luisa Park en werd gemaakt voor de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Het gebouw biedt een verbluffende mix van stijlen. Denk aan de renaissance met een lokale twist, we hebben het hier over zichtbare baksteen en keramiek. Dit plein draait niet alleen om het gebouw. Het omvat ook een 515 meter lang kanaal dat het plein omgeeft. Zin in een beetje romantiek? Spring op een boot en geniet van de schoonheid van de plek vanuit een heel nieuw perspectief. Stel je eens voor: jij, het water en een architectonisch wonder vormen de achtergrond. Erg onweerstaanbaar.
Lees meer