Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Lérins eilanden
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Lérins eilanden

De eilanden L’île Sainte-Marguerite en L’île Saint-Honorat zijn twee prachtige uitjes vanuit de stad Cannes. Op slechts een boottochtje verwijderd van de haven, achter de paleisachtige bioscoop, kun je naar deze eilanden reizen, die respectievelijk vijftien en dertig minuten verwijderd zijn van Cannes. L’île Sainte-Marguerite was vroeger een gevangeniseiland, waar in de 17e eeuw een mysterieuze, gemaskerde gevangene werd vastgehouden. Het vredige, met bloemen versierde eiland Saint-Honorat herbergt een klooster.
Lees meer
SS Rotterdam
Rotterdam, Nederland

SS Rotterdam

De SS Rotterdam (1959), ook bekend als “De Grande Dame”, is het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn. Het stoomschip keerde in 2008 na vele reizen en zeemijlen terug naar zijn thuishaven. Sindsdien ligt het aangemeerd op het puntje van het schiereiland Katendrecht. Het wordt gebruikt als hotel, restaurant en evenementenlocatie. Het terras aan dek biedt een uniek uitzicht over de stad. Een audiotour leidt bezoekers door de authentieke details van de gerestaureerde lounges en dekken en biedt een kijkje in de machinekamers.
Bookable
Lees meer
Kyrenia kasteel & scheepswrakmuseum
Cyprus, Cyprus

Kyrenia kasteel & scheepswrakmuseum

Kasteel Kyrenia, gelegen aan de ingang van de pittoreske haven, is een opmerkelijke historische plek die dateert uit de 7e eeuw. Oorspronkelijk gebouwd door de Byzantijnen en door de eeuwen heen aangepast door verschillende veroveraars, biedt het kasteel je een boeiende blik in het verleden van Cyprus. Terwijl je langs de wallen loopt, kun je genieten van een prachtig uitzicht op de haven en de cisterne, kerker, kapel en twee kleine musea van het kasteel verkennen. Eén van de meest intrigerende bezienswaardigheden van het kasteel is het Kyrenia Shipwreck Museum, dat de overblijfselen herbergt van een Grieks koopvaardijschip uit de 4e eeuw dat in Cypriotische wateren is ontdekt. Het schip zou rond 300 voor Christus zijn gezonken en bestond uit amforen, amandelen, graan, wijn en molenstenen van de Griekse eilanden Samos, Rhodos en Kos. Het museum biedt je een unieke kans om een oud scheepswrak en zijn goed bewaarde artefacten te verkennen, en geeft inzicht in de maritieme geschiedenis en handel in de tijd van Alexander de Grote en zijn opvolgers.
Lees meer
Museo Internacional de Arte Contemporáneo – Castillo de San José
Lanzarote, Spanje

Museo Internacional de Arte Contemporáneo – Castillo de San José

Deze moderne kunstgalerie is gevestigd in het 18e-eeuwse militaire fort van San José. Het biedt een boeiend contrast tussen de historische setting en de hedendaagse kunstwerken die worden tentoongesteld. Het fort is oorspronkelijk gebouwd om het eiland te beschermen tegen aanvallen van piraten, en toont nu een breed scala aan artistieke uitingen. De ervaring wordt nog versterkt door een spectaculair restaurant met een halfronde glazen constructie die een prachtig uitzicht op de baai biedt, waarbij geschiedenis, kunst en landschappelijke schoonheid naadloos worden gecombineerd.
Lees meer