Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
DC3 vliegtuigwrak
Reykjavík, IJsland

DC3 vliegtuigwrak

Het Super DC-3-vliegtuig stortte in 1973 neer in Sólheimasandur, waarbij de zeven bemanningsleden gelukkig ongedeerd bleven. Sindsdien is de lege schil van een vliegtuig blootgesteld aan de elementen, wegroestend in constante vochtigheid en barstend door constant bevriezen en ontdooien. Het wrak is een bijzonder geliefde plek bij lokale en bezoekende fotografen dankzij het schaarse en wilde omliggende zwarte zandlandschap en het ongelooflijke visuele contrast met het knoestige metalen karkas van het vliegtuig. Om het vliegtuigwrak te bezoeken kun je deelnemen aan georganiseerde wandel-, paardrij- of ATV-tochten, een bus nemen of er zelf heen gaan. Vergeet niet dat rijden over het zand wordt beschouwd als off-road rijden en dat er zware boetes op staan. Ten slotte ligt het wrak vrij dicht bij het dorp Vik, beroemd geworden door de populaire Netflix-serie Katla.
Bookable
Lees meer
Paleis van Holyroodhouse
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Paleis van Holyroodhouse

Als officiële residentie van de Britse monarch in Schotland biedt deze iconische bezienswaardigheid een fascinerende blik in het koninklijke verleden. Bezoekers kunnen de grote staatsappartementen verkennen, door de tuinen wandelen en zich onderdompelen in de rijke verhalen van het Schotse koningshuis. Met zijn verbluffende architectuur, indrukwekkende kunstcollectie en verbinding met opmerkelijke historische gebeurtenissen is het Palace of Holyroodhouse een bewijs van het koninklijke erfgoed van Schotland en blijft het een attractie die elke geschiedenisliefhebber moet bezoeken.
Lees meer
De Blue Lagoon
Reykjavík, IJsland

De Blue Lagoon

De Blue Lagoon is zonder twijfel de bekendste geothermische spa van IJsland. Het kenmerkende melkblauwe water vormt een schril contrast met de omringende zwarte lavavelden en kruipend grijs mos. De spa bevindt zich in een lavaveld in de buurt van Grindavík en wordt gevoed door water dat wordt gebruikt in de nabijgelegen geothermische energiecentrale Svartsengi. De watertemperatuur blijft het hele jaar door op 39°C, sneeuwval of zonneschijn. De meeste bezoekers maken de spa hun eerste of laatste stop, aangezien deze gunstig gelegen is op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven van Keflavík (en ongeveer 30 minuten van de hoofdstad). Als je een tour koopt, is het het meest logisch om het bezoek aan de spa te combineren met de Golden Circle dagtrip.
Bookable
Lees meer