Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Museum voor arbeidershuisvesting
Helsinki, Finland

Museum voor arbeidershuisvesting

De negen kleine fornuizen van het Worker Housing Museum bieden een kijkje in de geschiedenis van het dagelijks leven in Helsinki. Fornuizen, wastafels en uitschuifbare bedden illustreren het leven van werkende gezinnen in verschillende fases van de jaren 1900. Het museum is gevestigd in een houten huis uit 1909 met traditionele decoratieve planten uit de tuinen van de houten huizen van Helsinki die in de zomer bloeien op de aantrekkelijke binnenplaats. De toegang tot het Worker Housing Museum is gratis.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Legoland Windsor
Londen, Verenigd Koninkrijk

Legoland Windsor

Het LEGOLAND Windsor Resort is gebouwd in een park van 60 hectare, net buiten Londen. Het biedt onderdak aan meer dan 55 ritjes, shows, attracties en workshops, allemaal gericht op kinderen tot 12 jaar. Dit themapark is een geweldige plek voor een dagje uit met het hele gezin. Spring aan boord van een Lego-onderzeeër, bekijk het iconische landschap van Londen in miniatuurvorm, laat je onderdompelen in de waterattracties en stel je vaardigheden op de proef bij The Driving School.
Bookable
Lees meer
Bay of Fires Lodge Walk
Tasmanië, Australië

Bay of Fires Lodge Walk

De Bay of Fires Walk loopt langs een kustlijn waar meer bijzondere witte zandstranden zijn dan huizen. Dompel jezelf onder in de ongerepte kustomgeving vol wilde dieren. De accommodatie is ongecompliceerd en luxueus in het strandkamp of de exclusieve Bay of Fires Lodge, een luchtige lodge op een klif aan zee met uitzicht op de azuurblauwe oceaan en laaiend oranje rotsblokken. Loop door de wildernis naar de spa en begin je spa-ervaring met een rustgevende duik in het buitenbadpaviljoen.
Lees meer
Theatermuseum
Helsinki, Finland

Theatermuseum

Het Theatermuseum biedt informatie, inzichten, plezier en entertainment. Levendigheid, interactiviteit en gemakkelijke toegang tot informatie komen in de tentoonstellingen naar voren. Het Theatermuseum laat bezoekers kennismaken met de theaterkunst in het algemeen, met de voorstelling en met de verschillende tijdperken van het theater in Finland. In de tentoonstellingen zijn er verschillende praktijkgerichte exposities en experimenteerpunten die bezoekers uitnodigen om verschillende elementen en kenmerken van theater aan te raken, te doen en ermee te experimenteren.
Lees meer