Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
EMMA – Espoo Museum of Modern Art
Helsinki, Finland

EMMA – Espoo Museum of Modern Art

EMMA is gevestigd in het expositiecentrum WeeGee, een mijlpaal van het Finse modernisme en een voormalige drukkerij in het grootstedelijk gebied van Helsinki. De strakke architectuur versterkt de ervaringsgerichte presentatie van EMMA'S tentoonstellingsprogramma en twee collectietentoonstellingen die permanent te zien zijn: een gecureerde selectie uit de Saastamoinen Foundation Art Collection en Tapio Wirkkala Rut Bryk Foundation Collection, die Fins design tentoonstelt in EMMA's Visible Storage.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Landelijk park Teno
Tenerife, Spanje

Landelijk park Teno

Landelijk park Teno ligt vlakbij de charmante dorpjes El Palmar, Teno Alto, Los Carrizales, Las Portelas en Masca. De regio is een enclave van opmerkelijke natuurlijke schoonheid, waar sereniteit en rust heersen. Het park biedt bezoekers een uitstekende setting voor een breed scala aan buitenactiviteiten voor avonturiers in hart en nieren. De rit naar deze bestemming is ronduit adembenemend en biedt een ontzagwekkend landschap. Er is geen toegangsprijs voor het park en parkeren is meestal gemakkelijk. Als je van plan bent om vanuit Masca te gaan wandelen, kun je het beste de mogelijkheden van het openbaar vervoer verkennen of een taxi nemen.
Lees meer
Museum Spakenburg
Amersfoort, Nederland

Museum Spakenburg

Museum Spakenburg is ondergebracht in acht verschillende panden en is een combinatie van een binnen- en een buitenmuseum. Het is gevestigd aan beide zijden van de Watersteeg, een van de historische steegjes in Spakenburg. Ook een museumcafé ontbreekt niet. Het museumcomplex bestaat uit diverse woningen, een winkeltje, boerderij met hooiberg en een rokerij. In totaal een oppervlakte van ongeveer 1500 m2. Er zijn tien exposities, aangevuld met enkele vaste presentaties en een wisseltentoonstelling. Kortom, Museum Spakenburg is geen verzameling van oude voorwerpen maar een locatie waar levende historie kan worden beleefd.
Lees meer