Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Plaza Posta
Groningen, Nederland

Plaza Posta

Plaza Posta ligt een half uur ten zuidwesten van Groningen. Het is een allesomvattend activiteitencentrum dat geschikt is voor groepen van alle thema's en groottes, of het nu gaat om familie- of werkevenementen. Met meer dan een dozijn programma's, van escape-games en bowlen tot buitentochten, het is helemaal aan jouw definitie van plezier. Voor de essentiële hapjes en drankjes biedt het historische restaurant De Postwagen een verscheidenheid aan opties, waaronder high tea, buffetten en barbecue. Het is raadzaam om vooraf te informeren naar de openingstijden en beschikbaarheid, inclusief die van het restaurant, aangezien deze onderhevig kunnen zijn aan grote groepsreserveringen.
Lees meer
Rondleidingen in Caterpillar Garden
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Rondleidingen in Caterpillar Garden

De Botanic Gardens, opgericht in 1863, herbergen zonder twijfel de mooiste collectie exotische en inheemse planten die overal in Nieuw-Zeeland te vinden is. Caterpillar Garden Tours biedt een doorlopende dagelijkse service en stelt bezoekers in staat om de natuurlijke schoonheid, geschiedenis en cultuur van deze centrale stadsoase te ontdekken en tegelijkertijd in alle weersomstandigheden, comfort en stijl door de tuinen te worden geleid. De rondleidingen worden volledig begeleid op een milieuvriendelijke elektrische shuttle.
Lees meer
La Boca
Buenos Aires, Argentinië

La Boca

Hoewel het ooit een drukke scheepswerf was waar Europese immigranten zich vestigden nadat ze op zoek waren naar werk, heeft deze kleurrijke en levendige buurt zich ontwikkeld tot een modieus centrum voor trendy galerijen en boetieks. Toeristen komen hier samen om een foto te maken van de kleurrijke Caminito, waar geverfde metalen hutjes het verleden van de streek weerspiegelen, en om een bezoek te brengen aan één van de meest legendarische voetbalstadions.
Lees meer
Titanic: The Artifact tentoonstelling
Las Vegas, Nevada

Titanic: The Artifact tentoonstelling

Ga op reis naar de laatste rustplaats van de Titanic en naar de diepten van de Noord-Atlantische Oceaan. Beleef één van de meest meeslepende verhalen van onze tijd aan de hand van de kostbare schatten die degenen aan boord van de RMS Titanic hebben achtergelaten tijdens haar noodlottige eerste reis in 1912. De meeslepende tentoonstelling bevat meer dan 400 echte artefacten die zijn teruggevonden op's werelds beroemdste oceaanschip, samen met recreaties van de eerste- en derderangscabines. Maak een foto van de replica van de legendarische Grand Staircase en krijg een idee van hoe het eruitzag aan boord van het beroemde luxe schip, en krijg ook een idee van de omvang van de ramp. Bij binnenkomst ontvang je een instapticket van een echte Titanic passagier, met informatie over die persoon. En aan het einde van je bezoek zul je ontdekken of deze persoon de catastrofe heeft overleefd of niet.
Bookable
Lees meer