Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Boog van Galerius (Kamara)
Thessaloniki, Griekenland

Boog van Galerius (Kamara)

Naast de Rotonda is dit één van de twee meest karakteristieke monumenten in de stad. De Galeriusboog bevindt zich dicht bij de oostelijke stadsmuur, op korte afstand van de Kassandreotiki-poort. De Romeinse keizer Galerius uit de 4e eeuw na Christus gaf de opdracht om beide gebouwen zijn macht te laten vertonen. Vroeger liep er een weg door de boog, langs de Rotonda en verder naar het paleis in het zuidwesten. De boog bestaat uit een gemetselde kern, bekleed met marmeren sculpturale panelen ter ere van de overwinning op de zevende keizer in het Sassanidische Perzische rijk. Ongeveer twee derde van de boog is bewaard gebleven. In de volksmond staat het monument bekend als Kamara (Καμάρα), dat is Grieks voor 'boog'
Lees meer
Dorp Cascais
Lissabon, Portugal

Dorp Cascais

Voor een ontspannen dagtrip neem je de trein naar het voormalige vissersdorp Cascais. Hier kun je wandelen door de prachtig versierde straten, de levendige visveiling meemaken die elke middag naast het hoofdstrand wordt gehouden, “Museu do Mar” bezoeken om de rijke geschiedenis van Cascais te zien of een verfrissende wandeling maken langs de kustweg naar Boca do Inferno (“Mond van de Hel”) waar hoge golven tegen gigantische grotten botsen.
Bookable
Lees meer
Daintree regenwoud
Cairns, Australië

Daintree regenwoud

Ervaar de pracht van dit regenwoud dat op de Werelderfgoedlijst staat. Dit is het oudste tropische regenwoud en de thuisbasis van diverse en unieke dieren, planten en schimmels. Met ongeveer 1.200 km² is de Daintree het grootste aaneengesloten gebied van tropisch regenwoud op het Australische continent. Een prachtige plek om vogels te spotten en te zwemmen, en te zonnebaden op rustige stranden. Geniet van de wonderen van de natuur terwijl je innerlijke rust vindt.
Lees meer
Ferry Building Marketplace
San Francisco, Californië

Ferry Building Marketplace

Na de opening in 1898 werd het Ferry Building het transportknooppunt. Op het hoogtepunt reisden maar liefst 50.000 mensen per dag met de veerboot. Het Ferry Building is een elegante openbare ruimte van twee verdiepingen met herhalende bogen aan de binnenkant en dakramen. Langs de achterkant van het gebouw vind je tal van heerlijke visrestaurants met uitzicht op de haven. Mis Hog Island Oysters, Cowgirl Creamery en Gott's Roadside niet. De boerenmarkt vindt elke dinsdag, donderdag en zaterdag plaats van 10:00 tot 14:00. Als een stad die zich inzet voor ecologische duurzaamheid, heeft elke verkoper hier een duurzame missie aangenomen en verkoopt daarom voornamelijk biologische producten. Over milieuvriendelijke praktijken gesproken, het Ferry Building heeft nauw samengewerkt met de vervoersautoriteit om de revitalisering van de waterkant en de wilde dieren in de baai te ondersteunen.
Lees meer
Atatürk Museum
Thessaloniki, Griekenland

Atatürk Museum

Het Atatürk Museum is de geboorteplaats van de grondlegger van het moderne Turkije, Mustafa Kemal Atatürk, “Vader van de Turken”, die hier in 1881 werd geboren. Het is een huis van drie verdiepingen met een binnenplaats, compleet met originele meubels. Alle ontbrekende voorwerpen werden vervangen door voorwerpen uit het mausoleum van Kemal en van het Topkapipaleis in Istanbul. Uiteraard is het museum erg populair bij bezoekers uit Turkije. In Ankara is een replica van het huis gebouwd.
Lees meer