Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
De oude drakenboom
Tenerife, Spanje

De oude drakenboom

De oude drakenboom van Icod de los Vinos is naar schatting meer dan 800 jaar oud. Het biedt een unieke kans om een ongelooflijk oud levend exemplaar van Dracaena Drago, dat bekend staat als de beschermer van de eilanden, te zien en aan te raken. Deze kolossale boom is 16 meter hoog en 20 meter breed. Ondanks een bedreiging vanwege het enorme toerisme dat het park aantrok, is het momenteel open voor bezoekers dankzij de inspanningen om de biodiversiteit van het park te behouden en te herstellen. Het is mogelijk om het park op eigen gelegenheid te bezoeken, of je kunt een rondleiding boeken. Als je besluit om Tenerife te bezoeken, mag je deze grote schat van de Canarische flora niet missen.
Lees meer
Nationaal Park Lauwersmeer
Groningen, Nederland

Nationaal Park Lauwersmeer

Nationaal Park Lauwersmeer, dat zich uitstrekt over de grens van Groningen en Friesland, is ontstaan na de transformatie van de Lauwerszee in een meer in 1969. Dit park is een toevluchtsoord voor meer dan 100 vogelsoorten en een belangrijke tussenstop op hun trekpaden. Het biedt een mix van open water, graslanden, rietvelden en bossen. Het staat bekend om zijn rust en natuurlijke schoonheid en is ook een aangewezen Dark Sky Park, ideaal voor sterrenkijken. Het park is de thuisbasis van unieke dieren in het wild, waaronder Konikpaarden en Schotse Hooglandrunderen, en biedt verrijkende ervaringen door middel van wandel- en bootfotoreizen.
Lees meer
Psyrri buurt
Athene, Griekenland

Psyrri buurt

Psyrri is een gemoderniseerde wijk die bekend staat om zijn Boheemse café-bars, tavernes met livemuziek, ambachtelijke boetieks, exotische kruidenbazaars en een klein aantal hotels. Het is één van de oudste wijken van Athene en werd tot het begin van de jaren 90 beschouwd als een onbetrouwbare plek. Aan het einde van de 19e eeuw was Psyrri de 'Bronx' van Athene. 'Koutsavakides' ('hobbler dudes' in het Grieks) zouden door de straten lopen in hun jassen die aan één mouw gedragen werden en de lokale bevolking pesten. Je zult dit archetypische personage overal in de buurt zien opduiken in straatkunst.
Bookable
Lees meer
Christchurch Gondola
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Christchurch Gondola

De kabelbaan hangt boven de buitenwijken van Christchurch en brengt je bijna een kilometer naar de kraterrand van de Port Hills. Kijk naar de uitgedoofde vulkaan die zes miljoen jaar geleden uitbarstte en de sprankelende haven van Lyttelton beschutte. In het westen lijken de Zuidelijke Alpen dichtbij in de heldere, zuivere lucht en in het oosten strekken de oceaan en de lucht zich zo ver uit als het oog reikt. Beleef de Time Tunnel, een dramatische reconstructie van de geschiedenis van de Port Hills en Christchurch en doe nieuwe energie op met een hapje in het nieuwe Red Rock Cafe.
Bookable
Lees meer
DOT
Groningen, Nederland

DOT

DOT in Groningen is een veelzijdige evenementenruimte, bekend om zijn iconische witte koepel. Deze multifunctionele locatie biedt plaats aan maximaal 500 gasten voor congressen, diners en feesten. De gastrobar en de op houtskool gestookte Josper houtskooloven bieden een levendige culinaire ervaring, aangevuld met dj's en livemuziek. Het buitenterras is geschikt voor zowel informele als professionele bijeenkomsten. Met een film- en theaterzaal met geavanceerde geluids- en lichtsystemen is DOT een unieke bestemming voor evenementen.
Lees meer