Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Quake City
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Quake City

Quake City is een meeslepende attractie die het verhaal van de aardbevingen in Canterbury tot leven brengt. Met behulp van opvallende beelden, meeslepend geluid en boeiende film wordt niet alleen stilgestaan bij het verleden, maar ook een sterke nadruk op de toekomst gelegd. Hier kun je in de aanwezigheid van iconische voorwerpen staan, zoals de top van de Christ Church Cathedral Spire, en je verdiepen in de intrigerende wetenschap van aardbevingen. In wezen is het een attractie die het verhaal vertelt van de aardbevingen van 2010-2011 aan de hand van persoonlijke verhalen en praktische exposities.
Lees meer
Vesuvius
Napels, Italië

Vesuvius

De enige actieve vulkaan op het vasteland van Europa, de Vesuvius, is een populaire bestemming voor excursies en biedt een adembenemend panorama over de baai van Napels, evenals een geweldige kans om in de krater te kijken. De Vesuvius is berucht omdat Pompeii 2000 jaar geleden werd verwoest. Het wordt nu zorgvuldig gecontroleerd door geologen. Een interessante keuze is om het 's ochtends te bezoeken, het is slechts 20 minuten rijden van Napels, en dan 's middags naar de archeologische vindplaats Pompeii te gaan.
Lees meer
Standedge tunnel & bezoekerscentrum
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Standedge tunnel & bezoekerscentrum

Veiligheidshelmen liggen klaar! Standedge Tunnel is de langste, diepste en hoogste kanaaltunnel van Groot-Brittannië, diep verborgen onder het prachtige Pennine-landschap. Deze niet te missen attractie, één van de zeven wonderen van onze waterwegen, bevindt zich in Marsden, een charmant dorp in Yorkshire. Een leuk dagje uit voor het hele gezin, er is voor elk wat wils! Ontdek de geschiedenis van Standedge in het bezoekerscentrum dat gratis toegankelijk is. Leer de verhalen van de mensen die deze enorme tunnel bouwden en navigeerden. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken in de overdekte zachte speelruimte en de avontuurlijke buitenspeeltuin! Heb je trek? Je vindt het prachtige Watersedge Café in de oude Tunnel End-huisjes. Geniet van een kop thee en een plakje cake of ga lunchen op een mooie zomerdag aan het kanaal. Misschien zie je zelfs de inwonende eenden, Jemima en Duncan, langs de picknicktafels komen drijven.
Lees meer
Stonehenge, Windsor Castle & Bath vanuit Londen
Londen, Verenigd Koninkrijk

Stonehenge, Windsor Castle & Bath vanuit Londen

Ontdek drie pareltjes buiten Londen tijdens een leuke dagtrip naar Stonehenge, Windsor Castle en de historische stad Bath. Breng eerst een bezoek aan Windsor Castle, de thuisbasis van de Britse koninklijke familie, voor een rondleiding door de State Apartments en St George's Chapel. Ga vervolgens verder naar Salisbury, waar je de raadselachtige rotsformaties van Stonehenge zult zien. Verken later de stad Bath, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, bekend om zijn elegante Georgiaanse architectuur en Romeinse baden.
Bookable
Lees meer