Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Dulce Junio Café
San José, Costa Rica

Dulce Junio Café

Dulce Junio Café heeft niet alleen enkele van de beste koffie in San Jose, maar biedt ook een grote verscheidenheid aan desserts. Probeer de crème de menthe chocoladetaart - deze wordt geleverd met een glazuur van rijke fudge-achtige chocolade met daarop een muntglazuur dat de zoetheid perfect in evenwicht brengt. Haal voor de lunch de enorme sandwich met curry-kip gemaakt met het perfecte focaccia-brood. De binnenplaats van Dulce Junio is een rustige plek om te genieten van een kopje koffie en even uit te rusten tijdens een wandeling door de stadswijken.
Lees meer
Grotte du Mas d'Azil
Toulouse, Frankrijk

Grotte du Mas d'Azil

De Grotte du Mas d'Azil is een belangrijke prehistorische vindplaats, wereldwijd bekend vanwege haar belang tijdens de Magdalenische en Aziliaanse periode. De grot biedt indrukwekkende verlichting die haar natuurlijke schoonheid laat zien, en met behulp van virtuele technieken kunnen bezoekers de ontoegankelijke versierde galerijen verkennen. De tour omvat ook een educatieve ervaring over de geologische vorming van de grot, het leven van prehistorische mensen, het werk van de eerste graafmachines, de uitdagende aanleg van de weg en vele andere spannende verrassingen.
Lees meer
Museum voor Moderne Kunst
Mexico-Stad, Mexico

Museum voor Moderne Kunst

Het Museum voor Moderne Kunst in het Chapultepec-park richt zich op het tentoonstellen van moderne Mexicaanse kunst, voornamelijk vanaf het decennium van 1930. De uitgebreide collectie wordt gepresenteerd door middel van tijdelijke tentoonstellingen, meestal drie of vier tegelijk. Het is zonder twijfel de beste plek om in korte tijd een zo breed mogelijke verscheidenheid aan moderne Mexicaanse kunst te zien. Fans van Frida Kahlo zullen altijd een paar van haar werken te zien krijgen. Naast de tentoonstellingen in het hoofdgebouw is er een grote tuin met talloze sculpturen en een gezellig café waar je je energieniveau op peil houdt.
Lees meer