Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Vogelen
Vancouver, Canada

Vogelen

Vancouver, één van de groenste steden ter wereld, is de thuisbasis van talloze vogelsoorten. Adelaars, reigers, sneeuwganzen, uilen, meeuwen, gaaien en strandlopers. Je vindt ze hier allemaal. Hobby spotters en serieuze ornithologen zullen genieten van de overvloed aan vogels in de regio. Het gematigde regenwoud, de berglandschappen en de waterwegen brengen je een verscheidenheid aan soorten zoals nergens anders in de verstedelijkte wereld. Je zult zelfs in het centrum naar een verrekijker grijpen! Stanley Park, Pacific Spirit Regional Park, George C. Reifel Migratory Bird Sanctuary, de Brackendale gemeenschap en Boundary Bay zijn uitstekende plekken om onze gevederde broeders te zien. Bekijk de webpagina van Nature Vancouver voor een indrukwekkende lijst met plekken om vogels te spotten.
Lees meer
Fig Tree Bay
Agia Napa – Protaras, Cyprus

Fig Tree Bay

Fig Tree Bay is het meest kostbare juweel in deze kusttiara. Het is vernoemd naar de solitaire vijgenboom die hier in de 17e eeuw door oostelijke indringers werd geplant. Op de kaap van de baai zijn de onlangs onthulde, met glas bedekte Hellenistische tombes te zien. Op deze stranden vind je watersporten, variërend van waterskiën en paragliden tot snorkelen en duiken, en op de pieren wachten boten om je mee te nemen op onvergetelijke tochten. De baai heeft ook uitstekende faciliteiten, met ligbedden en parasols die te huur zijn. Het is toegankelijk voor mensen met een handicap en wordt onderhouden door een strandwacht.
Lees meer
Baby Beach
Aruba, Aruba

Baby Beach

Ga naar dit prachtige, afgelegen strand in het uiterste zuiden van het eiland om te schuilen voor de massa toeristen. Het duurt ongeveer 30 minuten om de plaats te bereiken met de auto, en wat geduld als je met je eigen auto rijdt, de bewegwijzering is niet al te duidelijk. Het is echter de ontdekkingstocht waard: de lokale bevolking is dol op Baby Beach omdat het er rustig en minder druk is. Het water is schoon en geschikt om te zwemmen, en de plaatselijke fauna is prachtig, met prachtige tropische vissen en zeeschildpadden.
Lees meer
Heptapyrgio van Thessaloniki
Thessaloniki, Griekenland

Heptapyrgio van Thessaloniki

Tijdens het verkennen van de historische Ano Poli, de oude stad of bovenstad, stuit je op de oude stadsmuur en de Heptapyrgion. Het is een fort uit de Byzantijnse en Ottomaanse tijd. Je kunt betalen om het gerenoveerde binnengedeelte te zien, dat in 1890-1990 dienst deed als gevangenis. Maar het is geen must: geniet van je stadswandeling naar het monument, bekijk het panoramische uitzicht en geniet van een frappe in één van de charmante cafés in de omgeving. Edy Kulѐ of Eptapirgio (Zeven Torens) is een middeleeuws fort met torens in het noordoostelijke deel van Thessaloniki. Ondanks de naam heeft het fort tien torens. Het fort werd gebouwd in de IX eeuw en sommige delen ervan werden later gebouwd. Net als de Witte Toren werd het van het einde van de 19e eeuw tot 1978 als gevangenis gebruikt.
Lees meer