Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Kunsthalle Helsinki
Helsinki, Finland

Kunsthalle Helsinki

Kunsthalle Helsinki is een tentoonstellingsruimte zonder winstoogmerk, opgericht in 1928 en een prachtig voorbeeld van het classicisme uit de jaren 1920. Het tentoonstellingsprogramma presenteert jaarlijks 5—7 grote tentoonstellingen en speciale evenementen en de de belangrijkste focus van het tentoonstellingsprogramma ligt op hedendaagse kunst. Restaurant Finnjävel bevindt zich in de zuidwestelijke vleugel van de Kunsthalle. Met de nadruk op Finse ingrediënten en Finse kookmethodes duikt Finnjävel in het verleden om de toekomst van de Finse keuken te creëren.
Lees meer
Surfschool Homegrown
Fuerteventura, Spanje

Surfschool Homegrown

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van surfen met Homegrown, de grootste surfschool op het eiland Fuerteventura. Opgericht in 1995 en gelegen in het hart van Corralejo, biedt deze veelgeprezen school de perfecte gelegenheid om te leren surfen te midden van constante golven en heerlijk weer. Ervaar de beste surfbestemming van het eiland terwijl je op reis gaat om het surfen onder de knie te krijgen in het beste deel van Fuerteventura, waar avontuur en vaardigheden op je wachten.
Lees meer
Palazzo Reale
Genua, Italië

Palazzo Reale

Het Palazzo Reale (ook bekend als Palazzo Stefano Balbi), gebouwd door de familie Balbi in de 17e eeuw, was oorspronkelijk een uitgestrekte aristocratische residentie voor drie van de machtigste families in de stad: de Balbis, Durazzos en Savoys. Tegenwoordig doet het dienst als museum en beschikt het over een uitgebreide collectie historische meubels, schilderijen en sculpturen. Bezoekers kunnen ook de indrukwekkende tuin verkennen, die wemelt van weelderige vegetatie en exotische flora.
Lees meer