Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Tunnels van de westelijke muur
Jeruzalem, Israël

Tunnels van de westelijke muur

Van buitenaf is slechts 70 meter van de westmuur zichtbaar, maar het heiligdom loopt ondergronds nog een halve kilometer door. Om dit deel te bezoeken, kun je deelnemen aan een rondleiding door de tunnels. Je bereikt het deel van de muur dat dichter bij het Heilige der Heiligste lag, het heiligste deel van de tempel van Salomo. Bidden heeft een bijzonder diepe betekenis voor Joodse mensen, en er is een kleine synagoge voor dit doel. Andere opmerkelijke bezienswaardigheden zijn huizen en poelen uit het tijdperk van de Tweede Tempel, imposante stenen bogen en een aquaduct uit de 2e eeuw voor Christus.
Lees meer
Fredriksdal museum & tuinen
Helsingborg Region, Zweden

Fredriksdal museum & tuinen

Nergens in Europa vind je iets dat kan tippen aan Fredriksdal. Dit is Skåne in miniatuur, met 360.000 vierkante meter aan unieke omgevingen, gebouwen en tuinen. De geschiedenis en diversiteit van het platteland worden hier met zorg levend gehouden. Met zijn musea en tuinen biedt Fredriksdal het hele jaar door interessante activiteiten voor alle leeftijden. Maak een verkennende wandeling, kijk naar de grazende dieren of ga met de landmeiden mee op een interessante rondleiding. Koop een zak ouderwetse zoetigheden in de oude binnenstad of je favoriete roos in de bloemenwinkel. Vind antwoorden op je vragen over natuur of folklore, of leun achterover en ontspan in een hangmat. Met de historische parken en tuinen, huizen en boerderijen, dieren, weiden, bossen en weilanden, allemaal gelegen rond een achttiende-eeuws herenhuis, is een bezoek aan Fredriksdal een reis terug naar het verleden.
Lees meer
Toren van David & Museum voor de Geschiedenis van Jeruzalem
Jeruzalem, Israël

Toren van David & Museum voor de Geschiedenis van Jeruzalem

Gelegen aan de ingang van de oude stad, vlakbij de Jaffapoort, biedt de oude citadel (in de volksmond bekend als de Toren van David) een geweldige manier om jouw bezoek aan Jeruzalem te beginnen. Vanaf de top kun je genieten van het panoramische uitzicht op de omgeving. Om dieper in de geschiedenis van de stad te duiken, kun je het Museum of the History of Jerusalem bezoeken, dat zich in het fort bevindt, of de Night Spectacular show bijwonen, die entertainment en educatie combineert. De citadel, gebouwd door Herodes de Grote, wordt beschouwd als de plaats waar het doodvonnis van Jezus werd uitgesproken. Het diende later als centrum voor de kruisvaarders en de Ottomanen en werd verschillende keren gerestaureerd.
Lees meer