Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Eiland Tabarca
Alicante, Spanje

Eiland Tabarca

Een bezoek aan het eiland Tabarca is een absolute must voor bezoekers. Boten van het bedrijf Kontiki vertrekken in de zomermaanden meerdere keren per dag vanuit de jachthaven in Alicante. In het laagseizoen wordt aangeraden vooraf de dienstregeling te bekijken. De reis duurt ongeveer een uur vanaf Alicante. De route biedt je de mogelijkheid om van de kustlijn te genieten. Probeer één van de traditionele visstoofschotels op het terras van één van de restaurants. Ook zijn er op het eiland leuke kleine baaitjes om in te zwemmen, evenals een strand met verschillende faciliteiten. Als je besluit om op het eiland te overnachten, zijn er ook overal kleine hotels te vinden.
Lees meer
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark
Mechelen, België

Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Het Vrijbroekpark ligt aan de rand van de stad en is een groen gebied dat zich over 50 hectaren uitstrekt. Het is de ideale plaats om te wandelen, te sporten of in alle rust weg te dromen op een terrasje. De prachtige rozentuin bezoeken is overigens ook een absolute aanrader! In 2003 werd de tuin zelfs bekroond met de 'Award of Garden Excellence'. Deze nominatie had het ondermeer te danken aan de betoverende geur die er in de tuin hangt, met dank aan meer dan 100 verschillende rozensoorten. Er is ook de nodige aandacht voor informatie: in de hele tuin vind je naambordjes en wandelbrochures. Onlangs keurde de provincieraad enkele nieuwe grondaankopen voor het Vrijbroekpark goed. Zo zal het park in de toekomst een heel stuk groter worden.
Lees meer
De Drie Steden van Cottonera
Malta, Malta

De Drie Steden van Cottonera

Aan de overkant van de Grand Harbour, ten zuiden van Valletta, liggen de historische vestingsteden Vittoriosa, Cospicua en Senglea, gewoonlijk aangeduid als de Drie Steden van Cottonera. Als je maar tijd hebt voor één van hen, is Vittoriosa het meest de moeite waard om te bezoeken. Hier vind je Fort Sint-Angelo, het Heilige Paleis en de waterkant van Vittoriosa, die in het begin van de jaren 2000 werd gerenoveerd om opnieuw zijn oude glorie te bereiken.
Lees meer
Robbeneiland
Kaapstad, Zuid-Afrika

Robbeneiland

Het voormalige gevangeniseiland, gelegen op 11 km voor de kust van Kaapstad, is nu een werelderfgoedlocatie en een suggestief virtueel heiligdom voor de beroemdste gevangene, de leider van het Afrikaans Nationaal Congres, Nelson Mandela. Hier bracht hij 18 van zijn 27 jaar in de gevangenis door. Maak een verhelderende reis door het moeilijke verleden van Zuid-Afrika tijdens een rondreis over Robbeneiland. Luister naar verhalen van een voormalige gevangene op het eiland terwijl je dit tastbare symbool van politieke vrijheid en een herinnering aan de moeilijke weg naar de Zuid-Afrikaanse democratie verkent.
Bookable
Lees meer