Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Las Coloradas & Río Lagartos
Cancún, Mexico

Las Coloradas & Río Lagartos

Ontdek snoepkleurige lagunes en hoge zoutheuvels en maak prachtige foto's van de flamingo's die er wonen tijdens deze leuke dagtrip vanuit Cancún. Bezoek eerst Las Coloradas, de beroemde zoutmeren van roze algen in Yucatan. Vaar vervolgens met een boot door het Río Lagartos-reservaat, op zoek naar lokale soorten zoals flamingo's, pelikanen, adelaars en krokodillen. Leer hoe zout wordt gemaakt, geniet van een Maya-modderbad en geniet van een lunch met zeevruchten, bereid door lokale dorpelingen.
Bookable
Lees meer
Freihausviertel
Wenen, Oostenrijk

Freihausviertel

Bruisend, betaalbaar en met een levendige sfeer wordt Freihaus door velen beschouwd als de meest trendy wijk van Wenen. Deze eclectische buurt strekt zich uit ten zuiden van Naschmarkt en Karlsplatz en staat bekend om zijn creatieve scene, vol entertainment en hippe uitgaansgelegenheden. Naast designwinkels en moderne galerieën kun je genieten van een drankje in één van de leuke cafés of restaurants, terwijl nachtbrakers in Freihaus tal van trendy ontmoetingsplaatsen kunnen vinden. De populairste straten zijn de Operngasse en de Schleifmühlgasse.
Lees meer
Parque de las Palapas
Cancún, Mexico

Parque de las Palapas

De levendige en vriendelijke sfeer van Parque de las Palapas is zeker een bezoek waard, vooral tijdens de weekendavonden. Bekijk een lokaal optreden op het openluchtpodium, snuffel rond in de ambachtelijke kraampjes, bezoek één van de bars en cafés in het park, of kom gewoon hier om te observeren en de sfeer op te snuiven. Aan de overkant van de aangrenzende parkeerplaats, naast de kerk, vind je het zogenaamde “Hippiepark” met handgemaakte sieraden, lampen en stropdasgeverfde kleding.
Lees meer