Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Kronhuset
Göteborg, Zweden

Kronhuset

Slechts 21 jaar nadat Gustav II Adolf de stad Göteborg had gesticht, begon hij met de bouw van Kronhuset. Dit historische gebouw is één van de oudste gebouwen van de stad en dateert uit het midden van de 17e eeuw. Oorspronkelijk ontworpen als opslagplaats voor militaire uniformen en uitrusting, doet Kronhuset nu dienst als concertzaal en handwerkcentrum. Het ligt achter het Gustav Adolf-plein en beschikt ook over charmante kleine winkeltjes en een heerlijk café waar bezoekers van kunnen genieten.
Lees meer
Griffith Park
Los Angeles, Californië

Griffith Park

Griffith Park, verspreid over 1.618 hectare, is het grootste stadspark in de Verenigde Staten en werd gebruikt als decor voor verschillende films, waaronder “Batman” en “Jurassic Park”. Het herbergt het Griffith Park Observatory en de Los Angeles Zoo. In het park bevinden zich ook het Autry Museum of Western Heritage en het Travel Town Transportation Museum. Vijftig kilometer aan pittoreske wandelpaden en zwemmen, fietsen en paardrijden zorgen voor iets voor elk wat wils. Griffith Park is ook de thuisbasis van het Hollywood Sign, op Mt. Lee.
Bookable
Lees meer
Chill Factore
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Chill Factore

Op zoek naar een dagje uit met het hele gezin vol spanning en plezier? Zoek niet verder dan Chill Factore, het overdekte echte sneeuwcentrum van Manchester. Snow Park brengt gegarandeerd het hele gezin weg van hun schermen en is de perfecte echte sneeuwactiviteit voor het hele gezin. Bereid je voor op hobbels van de Downhill Donuts, de wendingen van de Luge Slip 'n' Slide en de Snow Luge. Wat is een leuk dagje uit zonder een beetje competitie in de familie? Kies je favoriete slee en race om te zien wie de koning en koningin van de piste is!
Lees meer
Eiland Ven
Helsingborg Region, Zweden

Eiland Ven

In het midden van de zeestraat van Øresund, precies tussen Zweden en Denemarken, ligt het idyllische eiland Ven. De astronoom Tycho Brahe kreeg het hele eiland cadeau van koning Fredrik II nadat hij een nieuwe ster had ontdekt in het sterrenbeeld Cassiopeia. Hier bouwde hij één van de meest interessante gebouwen van die tijd: het kasteel van Uraniborg, een ondergronds observatorium genaamd Stjerneborg en een renaissancetuin. De Nieuwe Kerk van Ven is nu omgebouwd tot museum, de tuin is gerenoveerd en in het observatorium kun je een licht- en geluidsshow bekijken. Het licht in Ven zou een unieke kwaliteit hebben, die menig kunstenaar en keramist naar het eiland heeft getrokken. Volg een rondleiding door de ateliers en werkplaatsen en ontmoet onderweg beeldhouwers en zilversmeden. Ven is een klein eiland en de beste manier om je te verplaatsen is met de fiets, die je gemakkelijk kunt huren als je van de veerboot stapt.
Lees meer
Museum van de Opstand van Warschau
Warschau, Polen

Museum van de Opstand van Warschau

Dit interactieve museum is een uitzonderlijke plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van Warschau. Het werd opgericht ter herdenking van een gebeurtenis die de stad ingrijpend heeft veranderd: de Opstand van Warschau van 1944. Luister naar de mondelinge verslagen van opstandelingen, duik het riool in, net zoals de opstandelingen zich vroeger door de stad bewogen, en zie The City of Ruins, een panoramisch uitzicht op Warschau dat tot de grond toe is afgebrand. Vergeet niet de muurschilderingen te bekijken die door Poolse kunstenaars op de Wall of Art zijn geschilderd. Het museumgebouw is op zichzelf al interessant omdat het vroeger een oude elektriciteitscentrale voor trams was.
Bookable
Lees meer
Play Factore
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Play Factore

Play Factore is het toonaangevende entertainmentcentrum voor gezinnen in het Verenigd Koninkrijk. Met faciliteiten voor kinderen van 6 maanden tot 16 jaar is Play Factore de enige entertainmentarena voor het hele gezin in het VK waar ouders met kinderen kunnen spelen op apparatuur die van toepassing is op hun leeftijd. Dit betekent dat je ook met je kleine avonturiers plezier kunt beleven! De ultramoderne locatie van Play Factore herbergt het grootste speelframe in het VK, samen met tal van andere unieke attracties die ongeëvenaard zijn. Play Factore is gevestigd in Manchester naast het Trafford Centre en biedt een compleet dagje uit voor gezinnen die winkelen in de buurt en van plan zijn om de kinderen te vermaken.
Lees meer