Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Zeilen en duiken
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Zeilen en duiken

Cap d'Agde is een dynamische, bekende watersportplaats en een favoriete bestemming door de kwaliteit en de begeleiding van de activiteiten. Het Centre Nautique du Cap d’Agde met het label Ecole Française de Voile, presenteert zeilen in al zijn vormen. Het doel van de clubs en duikscholen van Cap d'Agde is gericht op ecologisch duiken, om het milieu te beschermen. Dankzij slim geplaatste ankerplaatsen kan iedereen in Cap d'Agde genieten van duiken. Al vanaf 5 jaar kunnen uw kinderen kennismaken met "baby-duiken". Vervolgens, volgens de leeftijd en de zin, kunt u een eerste duik maken en doorgaan tot het verkennen van scheepswrakken, foto-duiken of ontdekking van de typische flora en fauna van de vulkanische zeebodem.
Lees meer
Het erfgoed van het zuiden, Van de antieke oudheid tot de 20e eeuw
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Het erfgoed van het zuiden, Van de antieke oudheid tot de 20e eeuw

De huidige stad Agde is de bakermat van onze geschiedenis. De Phociërs vestigden zich hier 2600 jaar geleden in de handelshaven, die toen Agathé Tyché werd genoemd, gevolgd door de Grieken en vervolgens de Romeinen, die hun sporen in de cultuur van onze steden hebben achtergelaten. We zien nu nog kapellen, vestingmolens of kerken en circulaire dorpen uit de middeleeuwen, of tradities, zoals de balsport met tamboerijn of het fantasie-bestiarium van spirituele dieren die nog steeds door onze dorpen dansen. Agde, Pézenas of Montagnac hebben op een wat klassiekere manier een sterke band met middeleeuwse jaarmarkten, de handel en de geschiedenis. De grote Franse schrijver uit de 17e eeuw in wording, Molière, heeft door de straten van Pézenas gedoold, alvorens die van Versailles te betreden. Onze mooie oude architectuur staat fier naast de moderne constructies uit de 20e eeuw, zoals de badplaats Cap d’Agde, die in de jaren 70 is ontstaan.
Lees meer