Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Waddenzee
Groningen, Nederland

Waddenzee

De Waddenzee, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, biedt een unieke mix van natuur en avontuur. Dit intergetijdengebied, dat zich uitstrekt over de Noordzeekust, is een oase van biodiversiteit en natuurlijke schoonheid. Doorkruis het wad voor een onvergetelijke ervaring of verken de ongerepte duisternis van een Dark Sky Park. Geniet van lokale smaken met verse zeevruchten en regionale delicatessen. Voor natuurliefhebbers zijn de 'big five' van de Waddenzee (zeehonden en grijze zeehonden, zeearenden, bruinvissen en Europese steuren) een lust voor het oog. Vogelaars kunnen langs de Uithuizerwaddijk genieten van allerlei soorten.
Lees meer
Erfgoed & toeterende hoorns
De Voortuin van Dublin, Ierland

Erfgoed & toeterende hoorns

De graafschap Kildare is de thuisbasis van het winderige moeras van Allen en een rustig deel van het gerestaureerde Royal Canal. Er is een meesterwerk van een 8e-eeuws Hoogkruis in Moone. Kasteel Maynooth verankert de lommerrijke universiteitsstad met dezelfde naam. Kildare is ook de thuisbasis van één van de beste autoroutes van Ierland. Na het parcours van de Gordon Bennett Cup, waarbij waaghalzen in 1903 door Kildare, Carlow en Laois raasden, herinnert het 167 km lange circuit aan een tijd waarin de Ierse maximumsnelheid slechts 19 km/u bedroeg. De provincie is een prachtige mix van oud en nieuw, van natuurlijke landschappen en nauwkeurig onderhouden tuinen, van paardenrenwedstrijden en stijlvolle mode-evenementen.
Lees meer