Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Wierdedorp Niehove
Groningen, Nederland

Wierdedorp Niehove

Het pittoreske dorpje Niehove getuigt van historisch vernuft. Gebouwd op een terp (een kunstmatige heuvel) om de oprukkende zee te slim af te zijn, is de indeling eeuwenlang onveranderd gebleven. Deze voormalige hoofdstad van Humsterland is een doolhof van smalle kerkpaden en rode bakstenen huizen, gerangschikt in concentrische cirkels rond een centrale, 13e-eeuwse romaans-gotische kerk. Ooit het enige stenen bouwwerk in Niehove, herbergt de kerk nu een bezoekerscentrum dat de rijke geschiedenis van het dorp deelt. Deze beschermde site, met zijn unieke stratenplan en rustige charme, nodigt bezoekers uit om terug in de tijd te gaan.
Lees meer
Feria de Agosto
Málaga, Spanje

Feria de Agosto

Feria de Agosto of Feria de Málaga is een bruisend en uitbundig festival dat elk jaar in augustus plaatsvindt in de stad Málaga. Dit feest van een week belichaamt het rijke culturele erfgoed van de Andalusische regio en biedt levendige straatparades, flamenco-optredens en traditionele muziek. Kleurrijke casetas (tenten) staan langs de straten en bieden heerlijke lokale gerechten en drankjes. Gezinnen, lokale bewoners en toeristen komen samen om te genieten van de vrolijke sfeer en onvergetelijke herinneringen te creëren tegen de betoverende achtergrond van de historische bezienswaardigheden van Málaga.
Lees meer
Natuurhistorisch museum van Göteborg
Göteborg, Zweden

Natuurhistorisch museum van Göteborg

Het Natuurhistorisch Museum van Göteborg is opgericht in 1833. Het is het oudste museum in de stad. Het toont de wonderen van de natuurlijke wereld met zijn gevarieerde aanbod aan exposities en collecties die verschillende aspecten van biologie, geologie en paleontologie onderzoeken. Van levensechte diorama's van natuurgebieden tot tentoonstellingen van fossielen en mineralen, het museum biedt een fascinerende reis door de tijd en de complexiteit van de natuurlijke omgeving.
Lees meer