Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
OTE Toren – Café-bar Skyline
Thessaloniki, Griekenland

OTE Toren – Café-bar Skyline

OTE Toren is een grillige toren van 76 meter hoog in het internationale tentoonstellingscentrum van Thessaloniki. De toren is niet alleen een schitterend monument voor het ontwerp van de jaren 60, maar biedt ook onderdak aan een draaibare Skyline café-bar. De locatie is het hele jaar geopend en biedt koffie, speciale drankjes en een kleine selectie kleine hapjes. Na zonsondergang is er live pianomuziek. Skyline organiseert speciale evenementen voor Kerstmis en Oudejaarsavond, mocht je Thessaloniki in de winter bezoeken.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Vesting Bourtange
Groningen, Nederland

Vesting Bourtange

Dit kleine dorp aan de Duitse grens, vesting Bourtange, is een betoverende stervormige verdedigingsstructuur die in de 16e eeuw tijdens de Tachtigjarige Oorlog werd voltooid. Slenter door de geplaveide steegjes voor een reis door de tijd terwijl je langs leuke winkeltjes loopt, waaronder een kleine kaarsenwerkplaats, bars en restaurants. Er zijn regelmatig evenementen zoals markten en historische heropvoeringen en biedt bezoekers zowel een kijkje in het verleden als een levendige hedendaagse ervaring.
Lees meer
Hangende keukens van Appingedam
Groningen, Nederland

Hangende keukens van Appingedam

Deze hangende keukens, gelegen boven het Damsterdiepkanaal, zijn eigenzinnige uitbreidingen van huizen met bakstenen muren die dateren uit de middeleeuwen. Deze unieke gebouwen zijn ontworpen om huishoudens extra ruimte en toegang tot water te bieden en zorgen voor een charmant gezicht tijdens een wandeling door de stad Appingedam. Bezoek café Aan Tafel tegenover deze huizen en geniet van een high tea of snack met uitzicht op deze architecturale pareltjes.
Lees meer
Boottochten
Split, Kroatië

Boottochten

De veerhaven van Jadrolinija en de omliggende pieren vormen een toegangspoort tot de omliggende eilanden. Hvar is één van de meest begeerde bestemmingen met historische bezienswaardigheden en prachtige stranden. Brač, een wit kiezelstrand, perfect om te surfen, volgt direct na Hvar. Het eiland Korkula wordt echter vooral bezocht vanwege zijn middeleeuwse torens en muren. Pakketreizen brengen je graag naar verschillende eilanden in slechts één dag.
Bookable
Lees meer
Ladadika wijk
Thessaloniki, Griekenland

Ladadika wijk

De smalle trottoirs en neoklassieke gebouwen van Ladadika herbergen tal van bars, restaurants, cafés en leuke boetieks. Het gebied van Salaminos Street tot YMCA Park staat bekend als Ladadika Quarter. Dit is een oude wijk die begint aan de waterkant en een paar straten landinwaarts loopt tot aan Tsimiski Avenue, waar veel internationale en lokale merkwinkels zijn. Het noordwestelijke deel van het gebied, dichter bij de First Pier, is wat ingetogener, met minder gewone bars en minder winkels beschikbaar. Als je naar het zuidwesten gaat, wordt het gebied steeds levendiger en kom je uiteindelijk bij de iconische Witte Toren.
Lees meer