Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Blarney Castle & Gardens
Cork, Ierland

Blarney Castle & Gardens

Op de top van dit 15e-eeuwse kasteel ligt de wereldberoemde Blarney Stone. Volgens de legende zullen degenen die de steen kussen “De Gave van de Babbel” ontvangen, welsprekendheid en charme. De minder bekende Poison Garden bevat een verzameling dodelijke en gevaarlijke planten van over de hele wereld, terwijl de Rock Close en talloze buitenbeelden en kunstwerken een bredere kijk op de geschiedenis inspireren. Je komt ook een varentuin tegen met de sfeer van een tropische jungle diep in het bos. Het kasteel ligt op een korte busrit of rijafstand van de stad van Cork en één van de meest iconische bezienswaardigheden van Ierland.
Lees meer