Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Aeroseum
Göteborg, Zweden

Aeroseum

Verken één van de meest geheime defensiefaciliteiten van de Koude Oorlog, gevestigd in een ondergrondse hangar uit de jaren 50, 30 meter onder het rotsoppervlak. Aeroseum is een ontdekkingscentrum voor de luchtvaart vol fascinerende ervaringen voor mensen van alle leeftijden. Bezoekers kunnen de ondergrondse hangar van 22.000 vierkante meter verkennen, ervaren en er mee experimenteren. Exposities omvatten gevechtsvliegtuigen van Draken en Viggen, burgervliegtuigen, helikopters, motoren en meer.
Lees meer
Taronga Zoo
Sydney, Australië

Taronga Zoo

Taronga Zoo is een heerlijke veerboottocht over de haven vanaf Circular Quay. De bekroonde dierentuin biedt een spectaculair uitzicht op de haven en heeft meer dan 4.000 dieren. Kangoeroes, koala's, vogelbekdieren, wombats, wallaby's, emoes en krokodillen leven zij aan zij met gorilla's, tijgers, sneeuwluipaarden, beren, chimpansees, giraffen, zebra's en olifanten in deze zoölogische tuin. De dierentuin is een must voor gezinnen en mensen van alle leeftijden. Mis de geweldige vogel- en zeehondenshows niet.
Bookable
Lees meer
Oude stad Perge
Antalya, Turkije

Oude stad Perge

Perge (ook bekend als Perga), ongeveer 18 kilometer ten oosten van Antalya, was ooit de thuisbasis van de Hetieten rond 1500 voor Christus, voordat het onder de Griekse kolonisatie viel na de Trojaanse oorlog. De uitgestrekte ruïnes tonen een Romeins theater, een enorm stadion en met zuilen omzoomde straten die teruggaan tot de tijd waarin de apostel Paulus naar verluidt een tussenstop heeft gemaakt tijdens één van zijn missies. Dompel jezelf onder in de tijdloze verhalen die deze historische plek fluistert.
Bookable
Lees meer
Nationaal park Teide
Tenerife, Spanje

Nationaal park Teide

Nationaal park Teide, dat op de Werelderfgoedlijst staat met meer dan drie miljoen bezoekers per jaar, is de beste plek om vulkanische fenomenen op Tenerife te zien. Je zult versteld staan van de kleuren en de wilde kracht van dit surrealistische landschap, waarover uitgekeken wordt door de hoogste top van Spanje van 3.718 meter hoog. Het herbergt vele lokale soorten flora en fauna, zoals het Teide-viooltje of de bugloss van Tenerife, waarvan de heldere kleuren in schril contrast staan met de duizenden tonnen oker die door dit unieke landschap stromen.
Lees meer
Kliffen van Los Gigantes
Tenerife, Spanje

Kliffen van Los Gigantes

Los Gigantes is een kustplaats in de gemeente Santiago de Teide. Het resort is beroemd om zijn imposante kliffen die tot 600 meter boven zeeniveau uitsteken. Deze rotsformaties strekken zich uit langs een aanzienlijk deel van de kustlijn en bieden adembenemende uitzichten. Volgens de lokale bevolking zijn de kliffen van Los Gigantes heilig, omdat ze het einde van de wereld symboliseren. In deze badplaats wonen bijna 2.700 mensen. Het heeft een jachthaven en een zwart zandstrand. Er is ook een promenade met talloze cafés en restaurants. De kliffen zijn gemakkelijk vanaf de zee te bewonderen, maar vanwege hun formidabele natuur en ruige terrein is het fysiek uitdagender om de top te bereiken.
Lees meer