Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Oasiria-Amizmiz Waterpark
Marrakesh, Marokko

Oasiria-Amizmiz Waterpark

Voor een leuke en verkoelende ontsnapping aan de drukte van de stad kun je overwegen om naar Oasiria-Amizmiz Waterpark te gaan. Met een mix van waterglijbanen en zwembaden, evenals relaxte loungeruimtes in schaduwrijke gebieden, is het een ideale plek voor gezinsvriendelijke ontspanning. Met een overvloed aan glijbanen, een golfslagbad en zelfs een lazy river, heeft dit uitgestrekte waterpark ook splashzones die speciaal zijn ontworpen voor kinderen.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Sitio Roberto Burle Marx
Rio de Janeiro, Brazilië

Sitio Roberto Burle Marx

Voormalig eigendom van de beroemde Braziliaanse landschapsarchitect en kunstenaar Roberto Burle Marx. De residentie en de tuinen van 100 hectare herbergen een uitgebreide tentoonstelling die het genie, de ideeën en de innovatie van de kunstenaar samenbrengt. Een groot aantal plantensoorten, hun diversiteit en een revolutionaire mix van natuur en kunst maken deze collectie tot één van de belangrijkste en meest betoverende ter wereld.
Lees meer
Villa Park voetbalstadion
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Villa Park voetbalstadion

Villa Park is sinds 1897 de thuisbasis van de voetbalclub Aston Villa. Met een capaciteit van 42.640 zitplaatsen is het één van de oudste en bekendste locaties in het wereldvoetbal. Door de lange geschiedenis heen heeft het een scala aan prestigieuze evenementen georganiseerd, zoals het WK en het Europees Kampioenschap. Om meer te weten te komen over de geschiedenis en traditie kun je een rondleiding door het stadion volgen of een spannende wedstrijd bijwonen.
Lees meer
Djemaa el Fna
Marrakesh, Marokko

Djemaa el Fna

Djemaa el Fna, het bruisende epicentrum van de medina van Marrakesh, is een overvloed aan kleuren, geluiden en geuren, vooral bij zonsondergang. Hoewel het plein zijn oorsprong heeft verloren als dagelijkse voedselmarkt voor berghandelaren, blijven de drukte en energie voelbaar. Overdag bieden verkopers verfrissende vruchtensappen aan, maar het is pas in de schemering wanneer de plek echt verandert. Straattheater, of 'halqa', is hier al sinds de 11e eeuw een steunpilaar, en de traditie wordt ook in de moderne tijd voortgezet. Terwijl de zon onder de horizon zakt, ontvouwen zich eetkraampjes die verleidelijke geuren aan de lucht toevoegen. Muzikanten stemmen hun instrumenten af, slangenbezweerders betoveren zowel slangen als toeristen, en het spektakel mondt uit in een nachtelijke viering van het leven en de cultuur van Marrakesh.
Lees meer