Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Aquaworld
Cancún, Mexico

Aquaworld

Wat is een betere manier om van watersporten te genieten dan in de warme, kristalheldere turquoise wateren van Cancún? Of je nu kiest voor zwemmen, zeilen, kajakken, windsurfen, kitesurfen, jetskiën, parasailen, duiken of snorkelen langs het op een na grootste rif ter wereld, je zult niet teleurgesteld zijn. Misschien blijf je liever aan de oppervlakte en ervaar je de sensatie van diepzeevissen of ontspan je gewoon tijdens een cruise bij zonsondergang, er is letterlijk geen watersport die je hier niet zult vinden. Aspirant- en gevorderde duikers mogen een duik in het beroemde duikparadijs Cozumel niet missen. Een andere aanrader is de populaire jungletocht door het natuurreservaat van de Nichupte-lagune, waar je kapitein van je eigen boot kunt zijn.
Lees meer
Koninklijk Paleis
Napels, Italië

Koninklijk Paleis

Palazzo Reale werd gebouwd toen Napels nog onder Spaanse heerschappij stond. Het is één van de vier koninklijke residenties rond Napels die door de Bourbon-koningen werden gebruikt tijdens hun heerschappij over het Koninkrijk der Twee Siciliën. Tegenwoordig zijn in het grote paleis en het uitgestrekte terrein het Teatro di San Carlo, het Teatrino di Corte, de Nationale Bibliotheek en een boeiend museum gevestigd dat via de prachtig versierde koninklijke appartementen een kijkje biedt in de geschiedenis van de 17e tot 19e eeuw. De Royal Gardens, een betoverend heiligdom binnenin, beschikken over met bomen omzoomde lanen versierd met zeldzame planten, beelden en verborgen tuinen, wat bijdraagt aan de historische allure van deze prachtige bezienswaardigheid.
Lees meer
Anne Frank Huis
Amsterdam, Nederland

Anne Frank Huis

Het Anne Frank Huis is de schuilplaats waar Anne Frank haar beroemde dagboek schreef tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is nu een museum en herschept de oorlogs- en holocaustjaren. Citaten uit het dagboek, foto's, video's en originele voorwerpen van de onderduikers en degenen die hen hebben geholpen, dienen ter illustratie van de gebeurtenissen die zich op deze locatie hebben voorgedaan. Het originele dagboek van Anne is ook te zien in het museum.
Bookable
Lees meer
Rondvaart Utrecht
Utrecht, Nederland

Rondvaart Utrecht

De rondvaart door de grachten is de beste manier om de rijke geschiedenis van Utrecht te ontdekken. Bewonder tijdens de cruise de oude werfkelders, bruggen en beelden langs het Oudegrachtkanaal. De Utrechtse huizen langs de gracht zijn ook iets om te bewonderen, om nog maar te zwijgen van de iconische Domtoren. De tour biedt een uitgebreide verkenning van de geschiedenis van de stad in meerdere talen tijdens de 1,5 uur durende zeiltocht. Kinderen en huisdieren zijn welkom aan boord onder begeleiding van een volwassene.
Lees meer