Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Sint Maarten Carnaval
Sint Maarten, Sint-Maarten

Sint Maarten Carnaval

Het carnaval van Saint Martin is één van de culturele hoogtepunten van het eiland, waar de lokale bevolking en toeristen op straat samenkomen om te zingen, te dansen, muziek te maken, confetti te gooien en plezier te hebben bij het kijken naar de levendige parade. Zowel Marigot als Philipsburg zijn gedurende de hele carnavalsmaand versierd met kleurrijke veren en glitter. Aan Franse zijde vindt het carnaval plaats in februari en tot begin maart. Aan Nederlandse zijde wordt het carnaval gevierd van half april tot begin mei.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Maak een dagtrip: Bernina Scenic Train en het Comomeer
Milaan, Italië

Maak een dagtrip: Bernina Scenic Train en het Comomeer

Als je even wilt ontsnappen aan de drukke straten van de stad en wilt genieten van de natuurlijke schoonheid van Lombardije, overweeg dan om op de schilderachtige Bernina Express-trein te stappen. Maak een wandeling langs het Comomeer, stop in het historische dorp Varenna aan de oever van het meer en beklim de Alpen met de trein die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De trein stopt op de top zodat je een korte wandeling kunt maken terwijl je geniet van het uitzicht op de top. De treinreis zelf duurt van begin tot eind ongeveer 4 uur en loopt door 55 tunnels, 196 bruggen en viaducten
Bookable
Lees meer
Basiliek van Saint-Sernin
Toulouse, Frankrijk

Basiliek van Saint-Sernin

In de basiliek van Saint Sernin, Europa's grootste romaanse kerk, staat de graftombe van Saint Sernin, een bisschop en martelaar die een cruciale rol speelde in de verspreiding van het christendom in Toulouse. Deze prachtige basiliek, die is aangewezen als UNESCO-werelderfgoed, is een bestemming die je niet mag missen. De indrukwekkende plafonds en marmeren decoraties getuigen van haar roemruchte geschiedenis, waaronder haar belangrijke rol als bedevaartsoord.
Lees meer
Parco Sempione
Milaan, Italië

Parco Sempione

Geniet van een dagje uit in één van de groenste en weelderigste parken van de stad. In Parco Sempione is er voor elk wat wils: speelplaatsen en treinritten voor de kinderen, voetbalvelden en een rolschaatsbaan, en groene gazons met gratis wifi om te ontspannen na een drukke dag. Ontsnap aan de hitte in het Civic Aquarium, waarvan het gebouw werd gebouwd voor de Internationale Expositie in 1906. Bekijk Milaan vanuit vogelperspectief door de lift naar Torre Branca te nemen. Met een hoogte van 108,6 meter is het één van de hoogste gebouwen in de stad. Beleef een romantisch moment op de Ponte delle Sirenette, een kleine brug gewijd aan alle geliefden.
Lees meer