Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Burg
Brugge, België

Burg

De Markt is het hart van Brugge, de Burg de ziel. Al eeuwenlang is dit het machtscentrum van de stad, het Brugse stadsbestuur zetelt dan ook nog steeds in het 14de-eeuwse gotische stadhuis. Dit majestueus plein vol grandeur is afgezoomd met monumentale pronkgebouwen. Ze werden door de eeuwen heen opgetrokken en kregen dus telkens dé bouwstijl van het moment aangemeten. Of een handige architectuursamenvatting gebald op één plein. Van de Basiliek van het Heilig Bloed over het Landhuis van het Brugse Vrije tot de Proosdij. Laat je onderdompelen in die Brugse rijkdom.
Lees meer
Eiland Ven
Helsingborg Region, Zweden

Eiland Ven

In het midden van de zeestraat van Øresund, precies tussen Zweden en Denemarken, ligt het idyllische eiland Ven. De astronoom Tycho Brahe kreeg het hele eiland cadeau van koning Fredrik II nadat hij een nieuwe ster had ontdekt in het sterrenbeeld Cassiopeia. Hier bouwde hij één van de meest interessante gebouwen van die tijd: het kasteel van Uraniborg, een ondergronds observatorium genaamd Stjerneborg en een renaissancetuin. De Nieuwe Kerk van Ven is nu omgebouwd tot museum, de tuin is gerenoveerd en in het observatorium kun je een licht- en geluidsshow bekijken. Het licht in Ven zou een unieke kwaliteit hebben, die menig kunstenaar en keramist naar het eiland heeft getrokken. Volg een rondleiding door de ateliers en werkplaatsen en ontmoet onderweg beeldhouwers en zilversmeden. Ven is een klein eiland en de beste manier om je te verplaatsen is met de fiets, die je gemakkelijk kunt huren als je van de veerboot stapt.
Lees meer
Sitio Roberto Burle Marx
Rio de Janeiro, Brazilië

Sitio Roberto Burle Marx

Voormalig eigendom van de beroemde Braziliaanse landschapsarchitect en kunstenaar Roberto Burle Marx. De residentie en de tuinen van 100 hectare herbergen een uitgebreide tentoonstelling die het genie, de ideeën en de innovatie van de kunstenaar samenbrengt. Een groot aantal plantensoorten, hun diversiteit en een revolutionaire mix van natuur en kunst maken deze collectie tot één van de belangrijkste en meest betoverende ter wereld.
Lees meer
East Lancashire Railway
Manchester, Verenigd Koninkrijk

East Lancashire Railway

Met een legendarische geschiedenis die teruggaat tot het begin van de industriële revolutie, is de East Lancashire Railway het door stoom aangedreven hart van de Irwell Valley, waar al bijna 200 jaar goederen en mensen door de regio worden vervoerd! De lijn loopt 20 kilometer door schilderachtige Lancastrische landschappen, van prachtige landelijke panorama's en mooie dorpjes op ansichtkaarten tot bruisende Victoriaanse steden en met katoenfabrieken bezaaide horizons. Elk station biedt iets unieks, van het historische Heywood tot het ontspannende Rawtenstall, het schilderachtige Summerseat en het bruisende Bury. Maak de reis van grootouder naar kleinkind op een reis die generaties lang duurt op deze erfgoedspoorlijn.
Lees meer