Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Jerez

Jerez

Omgeven door weelderige wijngaarden is Jerez de la Frontera een betoverende stad die bekend staat als de geboorteplaats van sherry wijn. Dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed als bakermat van de flamenco, de thuisbasis van de betoverende “dansende” Andalusische paarden en de spannende hoofdstad van de motorraces. Dwaal door het charmante historische centrum, met zijn smalle straatjes, prachtige pleinen en het iconische Alcazar. Ontdek de allure van de stad in unieke musea, de sfeervolle zigeunerwijk en opmerkelijke architectonische wonderen die verhalen vertellen over het roemruchte verleden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Picasso Museum
Málaga, Spanje

Picasso Museum

Het Picasso Museum is gevestigd in het Palacio de Buenavista, een historisch 16e-eeuws gebouw. Het beschikt over een indrukwekkende collectie van meer dan 250 kunstwerken, geschonken door leden van Picasso's familie. Bezoekers kunnen het gevarieerde aanbod aan werken ontdekken, waaronder schilderijen, tekeningen, sculpturen en keramiek, uit verschillende periodes van de carrière van de kunstenaar. Op een steenworp afstand op Plaza de la Merced is het geboortehuis van Picasso ook open voor het publiek.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Boek een wijnproeverij
Brisbane, Australië

Boek een wijnproeverij

Natuurlijk kun je de beste Australische wijnen krijgen zonder de stadsgrenzen van Brisbane te verlaten. Maar niks is mooier dan de mensen te ontmoeten wiens handen de wijn hebben gemaakt, en de sfeer van een weelderige wijnmakerij op te snuiven. Boek een tour of stap in een auto met een chauffeur en vergeet niet een picknickmand mee te nemen. We raden je aan naar het zuiden te gaan om de wijn-, bier- en gedistilleerde drankenmakers van de Scenic Rim te ontdekken.
Bookable
Lees meer
Pulchri Studio
Den Haag, Nederland

Pulchri Studio

Deze instelling zonder winstoogmerk bestaat uit vele getalenteerde kunstenaars en beeldhouwers die sinds 1847 een aanvulling zijn op het archief van hedendaagse kunst in Den Haag. Waar de studio begon als een workshop waar kunstenaars samen konden komen en hun werk met andere kunstenaars konden delen, worden er nu jaarlijks ongeveer zestig tentoonstellingen gehouden, die op verzoek toegankelijk zijn voor leden van de vereniging en het publiek. Het is raadzaam om contact op te nemen met de studio voor meer informatie over lidmaatschappen en gasttoegang, aangezien sommige evenementen alleen voor leden zijn, terwijl andere voor iedereen toegankelijk zijn. Het café/restaurant is een goede plek om te beginnen, aangezien het overdag open is voor het publiek.
Lees meer