Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Oceanografisch Museum van Monaco
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Oceanografisch Museum van Monaco

Dit uitstekende museum heeft een wereldwijde reputatie en is gewijd aan alle mariene wetenschappen en presenteert meer dan 6.000 exemplaren. Het was Albert I die het museum in 1910 oprichtte en vandaag de dag zijn de collecties zeefauna van onschatbare waarde en uniek. In het bekende“Aquarium” vind je ongeveer 90 poelen met de meest zeldzame vissoorten in prachtige vormen en kleuren. Het museumgebouw is een attractie op zich. Het ligt aan de klif van Monaco-Ville en is één van de meest fascinerende gebouwen van Monaco.
Lees meer
Cap d’Agde, Vias en Portiragnes: parels van de Middellandse Zee
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Cap d’Agde, Vias en Portiragnes: parels van de Middellandse Zee

Tussen havens en stranden in is Cap d’Agde Méditerranée een perfecte vakantieplek, gemaakt voor de toerist. Deze 3 badplaatsen met verschillende stijlen zijn alle drie gericht op gezinsvakanties. Cap d’Agde heeft 10 aangename wijken met een architectuur die is geïnspireerd op de karakteristieke kleuren van de Languedoc-dorpen, met fietspaden, voetpaden en parken. De bedrijvigheid creëert een permanente feestsfeer en het aanbod van activiteiten is heel breed. In Vias is het fijne zandstrand direct bereikbaar vanaf meerdere comfortabele accommodaties en in Portiragnes, waar de natuur en de zee met elkaar verbonden zijn, komt u op het strand door een schaduwrijk pijnboombos. Er is een compleet aanbod van hotels, vakantiehuizen, appartementen en campings.
Lees meer
Matheson Hammock Park
Miami, Florida

Matheson Hammock Park

Matheson Hammock Park ligt in een schilderachtige omgeving en is de perfecte bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord, met zijn warme en veilige wateren en een prachtig uitzicht op de baai. Het park heeft een uniek kenmerk: een kunstmatig aangelegd atol zwembad dat op natuurlijke wijze wordt gespoeld door de getijdenwerking van de nabijgelegen Biscayne Bay. Hoewel het strand de grootste trekpleister is om te zwemmen en te kitesurfen, nodigen een promenade, een speeltuin en een golfbaan je ook uit om optimaal te genieten van een warme en zonnige dag. Aangezien dit park vooral bekend is bij de lokale bevolking, is het een geweldige plek om een authentieke Miamische manier van leven te ervaren.
Lees meer
Erfgoed & toeterende hoorns
De Voortuin van Dublin, Ierland

Erfgoed & toeterende hoorns

De graafschap Kildare is de thuisbasis van het winderige moeras van Allen en een rustig deel van het gerestaureerde Royal Canal. Er is een meesterwerk van een 8e-eeuws Hoogkruis in Moone. Kasteel Maynooth verankert de lommerrijke universiteitsstad met dezelfde naam. Kildare is ook de thuisbasis van één van de beste autoroutes van Ierland. Na het parcours van de Gordon Bennett Cup, waarbij waaghalzen in 1903 door Kildare, Carlow en Laois raasden, herinnert het 167 km lange circuit aan een tijd waarin de Ierse maximumsnelheid slechts 19 km/u bedroeg. De provincie is een prachtige mix van oud en nieuw, van natuurlijke landschappen en nauwkeurig onderhouden tuinen, van paardenrenwedstrijden en stijlvolle mode-evenementen.
Lees meer
Raften op de King River
Tasmanië, Australië

Raften op de King River

Laat je meeslepen tijdens het King River Rafting avontuur aan de westkust van Tasmanië. Je reis begint aan boord van de 118 jaar oude West Coast Wilderness Railway, de enige stoomtrein in zijn soort in Australië. Met vlotten bovenop en spanten aan boord rijdt de trein door afgelegen regenwouden en ongelooflijke landschappen naar Dubbil Barril, waar je reis snel verandert. Hier ruil je comfort in voor moed en duik je in de stroomversnellingen van de machtige King River, die net zo snel stroomt als de adrenaline. Onderweg, als het water kalm is, vertelt je gids verhalen over de fascinerende geschiedenis van de regio.
Lees meer