Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Plaza de España
Sevilla, Spanje

Plaza de España

Wandel naar het kolossale Plaza de España als je in Sevilla bent. Dit architecturale wonder ligt verscholen in het prachtige Maria Luisa Park en werd gemaakt voor de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Het gebouw biedt een verbluffende mix van stijlen. Denk aan de renaissance met een lokale twist, we hebben het hier over zichtbare baksteen en keramiek. Dit plein draait niet alleen om het gebouw. Het omvat ook een 515 meter lang kanaal dat het plein omgeeft. Zin in een beetje romantiek? Spring op een boot en geniet van de schoonheid van de plek vanuit een heel nieuw perspectief. Stel je eens voor: jij, het water en een architectonisch wonder vormen de achtergrond. Erg onweerstaanbaar.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Bicheno Penguin Tour
Tasmanië, Australië

Bicheno Penguin Tour

Zie wilde pinguïns uit de oceaan tevoorschijn komen en ga naar hun slaapplaats in een natuurlijke schuilplaats voor een tocht in het donker. De tour is opgericht door de lokale bevolking om de pinguïnpopulatie te beschermen en laat je dichtbij de pinguïns komen zonder hun nachtelijke reis te verstoren. Dit zijn wilde vogels, dus het aantal pinguïns en de aankomsttijden variëren afhankelijk van de levenscyclus en het weer, met grotere aantallen van 100-125 vogels van september tot januari. Je kunt verwachten dat je tijdens deze tour heel dicht bij een pinguïn komt.
Lees meer
Bay of Fires
Tasmanië, Australië

Bay of Fires

The Bay of Fires is een favoriet van Tassie. Hier is een strook van baaien, rotspartijen en lege stranden onder azuurblauwe luchten. Het Bay of Fires Conservation Area heeft schone witte stranden, turkoois water en granieten keien bezaaid met feloranje korstmossen. Strandactiviteiten en vogels spotten zijn populair en misschien zie je een groep dolfijnen parallel aan het strand voorbij komen. Het gebied staat bekend om het snorkelen en duiken, met schilderachtige riffen, koralen, onderwatergrotten en een overvloed aan zeeleven.
Lees meer