Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Via Aurelia (Aurelia straat naar Rome)
Pisa, Italië

Via Aurelia (Aurelia straat naar Rome)

Via Aurelia, gebouwd in ongeveer 241 voor Christus, speelde een belangrijke rol in de tijd van het oude Romeinse Rijk. Dit was om de steden Pisa en Rome met elkaar te verbinden en om een probleemloze en efficiënte verplaatsing van verdedigingstroepen en goederen tussen beide steden mogelijk te maken. Tegenwoordig is de rit langs de kust misschien niet meer de snelste weg, vanwege het vaak drukke verkeer, maar het is zeker één van de mooiste ritten in Italië. Tegenwoordig neemt de moderne Strada Statale 1 dezelfde route in en is informeel bekend als La Via Aurelia. Overblijfselen van verschillende Romeinse bruggen zijn nog steeds te vinden langs de weg, waaronder de Cloaca di Porta San Clementino, Ponte de Diavolo, Primo Ponte en de Secondo Ponte (de laatste drie in Sta Marinella).
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Palazzo Reale
Genua, Italië

Palazzo Reale

Het Palazzo Reale (ook bekend als Palazzo Stefano Balbi), gebouwd door de familie Balbi in de 17e eeuw, was oorspronkelijk een uitgestrekte aristocratische residentie voor drie van de machtigste families in de stad: de Balbis, Durazzos en Savoys. Tegenwoordig doet het dienst als museum en beschikt het over een uitgebreide collectie historische meubels, schilderijen en sculpturen. Bezoekers kunnen ook de indrukwekkende tuin verkennen, die wemelt van weelderige vegetatie en exotische flora.
Lees meer
Mausoleum van Halicarnassus
Bodrum, Turkije

Mausoleum van Halicarnassus

Het mausoleum van Halicarnassis, één van de zeven wereldwonderen van de antieke wereld, staat er nog steeds, zij het in restanten. Het ware uiterlijk blijft voor velen een raadsel, maar men gelooft dat de beroemde beeldhouwer Skopas zijn talent gaf voor delen van de decoratie, en het was ongetwijfeld extravagant. Tegenwoordig kunnen bezoekers alleen nog maar kijken naar de overblijfselen van de ooit majestueuze muren van het gebouw. De rest is opgeëist door aardbevingen en het verstrijken van millennia.
Lees meer
Quake City
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Quake City

Quake City is een meeslepende attractie die het verhaal van de aardbevingen in Canterbury tot leven brengt. Met behulp van opvallende beelden, meeslepend geluid en boeiende film wordt niet alleen stilgestaan bij het verleden, maar ook een sterke nadruk op de toekomst gelegd. Hier kun je in de aanwezigheid van iconische voorwerpen staan, zoals de top van de Christ Church Cathedral Spire, en je verdiepen in de intrigerende wetenschap van aardbevingen. In wezen is het een attractie die het verhaal vertelt van de aardbevingen van 2010-2011 aan de hand van persoonlijke verhalen en praktische exposities.
Lees meer