Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Museum voor Moderne Kunst
Mexico-Stad, Mexico

Museum voor Moderne Kunst

Het Museum voor Moderne Kunst in het Chapultepec-park richt zich op het tentoonstellen van moderne Mexicaanse kunst, voornamelijk vanaf het decennium van 1930. De uitgebreide collectie wordt gepresenteerd door middel van tijdelijke tentoonstellingen, meestal drie of vier tegelijk. Het is zonder twijfel de beste plek om in korte tijd een zo breed mogelijke verscheidenheid aan moderne Mexicaanse kunst te zien. Fans van Frida Kahlo zullen altijd een paar van haar werken te zien krijgen. Naast de tentoonstellingen in het hoofdgebouw is er een grote tuin met talloze sculpturen en een gezellig café waar je je energieniveau op peil houdt.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Oud speelgoedmuseum van Mexico
Mexico-Stad, Mexico

Oud speelgoedmuseum van Mexico

Het Oud Speelgoedmuseum van Mexico biedt een uitgebreide, gevarieerde en eclectische collectie speelgoed verspreid over 4 verdiepingen. Alles van Barbie tot oud, rustiek handgemaakt speelgoed, plus een souvenirwinkel. De presentatie lijkt op het eerste gezicht willekeurig, maar er zit een specifieke bedoeling achter elke compositie. Om je aandacht te trekken, te overweldigen met de enorme hoeveelheid details, te verrassen en de snaren van je nostalgie aan te wakkeren. Het is vreemd en prachtig en absoluut de entree waard.
Lees meer
Vincent van GoghHuis - Zundert
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Vincent van GoghHuis - Zundert

Het Vincent van Gogh Huis: een levend kunstencentrum in de geboorteplaats van Brabants beroemdste kunstenaar ooit, staat op de plek waar Vincent van Gogh op 30 maart 1853 ter wereld kwam. De protestantse Van Gogh bracht zijn kinderjaren door in het katholieke Zundert, niet ver van de Belgische grens. Als ingetogen en introverte jongen kreeg hij thuis onderwijs en al snel werd duidelijk dat Vincent ‘anders’ was. In het Vincent van GoghHuis kun je ervaren hoe zijn tijd in Zundert hem heeft gevormd en hem uiteindelijk heeft doen uitgroeien tot een wereldberoemde kunstenaar. “Een must om te zien als je Van Gogh wilt leren kennen” Vincents leven kende een moeizaam begin. Als zoon van dominee Theodorus van Gogh werd hij al snel een buitenstaander in het katholieke dorp. Hij was vaak te vinden in de grote tuin met zijn broertje Theo. Hij had het heerlijk naar zijn zin in de buitenlucht, maar kon zo ook zijn comfort vinden. Misschien is dat wel één van de redenen waarom het platteland zo'n grote rol speelde in Van Goghs latere werk. Meer dan een museum In de permanente presentatie ‘Vincent van Gogh – de wortels van een meester’ neemt Vincent je bij de hand en neemt hij je mee door een re-enactment van zijn jeugd en kom je meer te weten over zijn worsteling met het geloof. Wisselende tentoonstellingen tonen de enorme invloed van Van Gogh op kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw. Daarnaast heeft het Van GoghHuis een artist in residence, waarbij een kunstenaar dagenlang in de voetsporen van Van Gogh kan stappen en leven! Erfgoedlocaties in Brabant Het Vincent van GoghHuis heeft een eigen VVV-loket (Toeristische Informatie) en is natuurlijk één van de vijf Van Gogh Erfgoedlocaties in Brabant. Je kunt het Van GoghHuis ook op de fiets bereiken via de Van Gogh-fietsroute die alle erfgoedlocaties in Brabant met elkaar verbindt.
Lees meer
Srđ berg
Dubrovnik, Kroatië

Srđ berg

Vanaf de top van de Srd-berg heb je zonder twijfel het beste uitzicht over Dubrovnik en omgeving. De kabelbaan van Dubrovnik werd gebouwd in 1969 en werd gretig gebruikt door miljoenen bezoekers die wilden genieten van de meest adembenemende panoramische uitzichten. Op een heldere dag kun je tot 60 km zien. Om deze reden werd het naburige keizerlijke fort strategisch gebouwd op deze bevoorrechte plek, in het begin van de 19e eeuw. Het is ook mogelijk om er te komen met de auto of te voet. Hoe je er ook komt, je wordt beloond met een fantastisch uitzicht!
Lees meer