Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Spoorwegmuseum
Utrecht, Nederland

Spoorwegmuseum

Dit spoorwegmuseum is een boeiende plek die zijn bezoekers mee wil nemen door 175 jaar Nederlandse spoorweggeschiedenis. Het beschikt over een levensecht station, boeiende tentoonstellingen, spannende attracties en een theater, allemaal gemakkelijk bereikbaar met de trein. Het gerestaureerde station Maliebaan uit de 19e eeuw dient als toegang tot een fascinerende treinwereld. Als je het museum met de kinderen bezoekt, is er een buitenspeeltuin met de Jumbo Express, een treintje dat zorgt voor een heerlijke reis door de verborgen hoekjes van het Spoorwegmuseum. Bovendien stelt de Vuurproef, een bekroonde 4D-simulatie, deelnemers in staat om de teugels van een trein over te nemen en te ervaren hoe opwindend het is om er zelf mee te rijden.
Lees meer
Kruideniersmuseum Utrecht
Utrecht, Nederland

Kruideniersmuseum Utrecht

Het Kruideniersmuseum is een charmant klein etablissement en een museum dat zoetigheden aanbiedt, zoals zoethout, boterkoekjes en meer, allemaal lokaal gemaakt in Utrecht. Het museum is gehuisvest in een 17e-eeuws gebouw, dat aanvankelijk uitsluitend als winkel diende. Tegenwoordig is het zowel een winkel als een expositieruimte met een scala aan nostalgische voorwerpen, waaronder lekkernijen en kunstvoorwerpen die doen denken aan de 19e eeuw.
Lees meer
Onder water en op het land: een beschermde natuur
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Onder water en op het land: een beschermde natuur

Met een beschermd onderwatergebied en honderden hectare natte zones met een rijke fauna is Cap d’Agde Méditerranée een openluchtconservatorium van dieren. Flamingo's, stieren, valken, vleermuizen, tientallen diersoorten leven hier een rustig leven, niet ver van de stranden, de vallei en het laagland van de Hérault vandaan. De aandachtige wandelaar, die met een verrekijker of een camera rondloopt, kan dit weelderige leven makkelijk observeren en het vereeuwigen. Ontdek een onbekende kant van Cap d’Agde Méditerranée, op eigen houtje of met een gids voor sommige beschermde gebieden. Het vulkanisme, dat men niet verwacht in een kuststreek, zorgt voor enkele verrassingen aan de kust of in het binnenland. Laat u verrassen en verleiden….
Lees meer