Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Reptile Zoo
Seattle

Reptile Zoo

Als je niet preuts wordt van wezens met meer dan 8 ogen, dan is een bezoek aan de Reptile Zoo misschien een goed idee. Met zijn ligging buiten de stad, ten noordoosten van Seattle, is het misschien een hele rit, maar zeker de moeite waard. De Reptile Zoo heeft alles, van slangen tot schildpadden tot alligators en zelfs spinachtigen. En als je altijd al een voorliefde hebt gehad voor een eigen reptiel, geeft de dierentuin deskundig advies over hoe je als beginner kunt beginnen.
Lees meer
Poble Espanyol
Barcelona, Spanje

Poble Espanyol

Gelegen in één van de meest emblematische wijken van Barcelona, op loopafstand van de Montjuïc-fonteinen, onthult Poble Espanyol de essentie van de Spaanse cultuur. Hier ontmoeten geschiedenis, cultuur en vrije tijd elkaar door middel van een aangename en rustige wandeling in de open lucht. Met de missie om de essentie van het leven in de steden van Spanje te vertegenwoordigen, beschikt Poble Espanyol over meer dan 100 architecturale constructies op ware grootte, gebouwen, pleinen en straten uit verschillende delen van het land, verspreid over meer dan 40.000 m2 buitenruimte . Maak een wandeling door Poble Espanyol en ontdek een verscheidenheid aan restaurants met typische producten van de Spaanse gastronomie, winkels waar je lokale producten kunt kopen en audiovisuele ruimtes die representatief zijn voor verschillende schiereilandgebieden. In het Fran Daurel museum kun je werken van grote kunstenaars zoals Miró, Picasso, Dalí en vele anderen onder hetzelfde dak bewonderen, plus een beeldentuin, een ruimte waar natuur en kunst samensmelten. Poble Espanyol staat ook synoniem voor vakmanschap. Een duurzame, kwalitatieve, lokale en handgemaakte kunst. In 2003 uitgeroepen tot Artisan Zone door de Generalitat van Catalonië, is het ongetwijfeld één van de beste concentraties van ambachten in Barcelona en het land, en biedt het de mogelijkheid om een uniek, onherhaalbaar en gepersonaliseerd stuk te kopen of te creëren.
Lees meer