Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Coronation Street Tour
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Coronation Street Tour

ITV heeft zijn Coronation Street-sets in de buitenlucht in MediaCityUK geopend voor het publiek, waaronder de wereldberoemde geplaveide straat. De ervaring duurt ongeveer 80 minuten in Coronation Street, Rosamund Street en de onlangs uitgebreide Victoria Street, met volop mogelijkheden om foto's te maken. Bezoekers treden in de voetsporen van de beroemde bewoners, ontdekken filmgeheimen en horen verhalen over hun favoriete personages.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Museum voor Volkskunst
Mexico-Stad, Mexico

Museum voor Volkskunst

Het Museum voor Volkskunst in het historische centrum van Mexico-Stad promoot en bewaart een deel van het Mexicaanse handwerk en volkskunst. Het oude brandweerkazerne is tot de nok toe gevuld met textiel, aardewerk, glas, piñatas, alebrijes (felgekleurde sculpturen van fantastische wezens), meubels en nog veel meer. Geweldig voor een kort bezoek, maar je kunt hier ook uren doorbrengen met het verkennen van alle details van ambachtelijke werken.
Lees meer
Hop-on Hop-off Sightseeing
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Hop-on Hop-off Sightseeing

Manchester staat wereldwijd bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en heeft een trotse geschiedenis op het gebied van wetenschap, politiek, muziek, kunst en sport. Ontdek het erfgoed van de stad en hoe de stad is uitgegroeid tot het vooruitstrevende centrum van vandaag met een bustour van 90 minuten. De hop-on hop-off tour met 15 haltes is zorgvuldig gepland en brengt je langs enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Manchester, waaronder het stadhuis van Manchester, het National Football Museum, het Museum of Science & Industry en de Manchester United Football Club. Je ticket is 24 uur geldig vanaf het moment van aankoop als je in de bus zit of vanaf de gekozen datum als je online bent en je kunt in deze periode in elke bus met de tekst Sightseeing Manchester stappen. Er is één hoofdtourroute met opgenomen commentaar in het Engels. Voor andere talen is er een gratis app die kan worden gedownload via de App Store en Google Play.
Bookable
Lees meer
Oud speelgoedmuseum van Mexico
Mexico-Stad, Mexico

Oud speelgoedmuseum van Mexico

Het Oud Speelgoedmuseum van Mexico biedt een uitgebreide, gevarieerde en eclectische collectie speelgoed verspreid over 4 verdiepingen. Alles van Barbie tot oud, rustiek handgemaakt speelgoed, plus een souvenirwinkel. De presentatie lijkt op het eerste gezicht willekeurig, maar er zit een specifieke bedoeling achter elke compositie. Om je aandacht te trekken, te overweldigen met de enorme hoeveelheid details, te verrassen en de snaren van je nostalgie aan te wakkeren. Het is vreemd en prachtig en absoluut de entree waard.
Lees meer
Gediminas kasteeltoren
Vilnius, Litouwen

Gediminas kasteeltoren

De toren, een oud symbool van Vilnius, bevindt zich op de 48 meter hoge heuvel. Het is vernoemd naar de stichter van de stad, Gediminas, de groothertog van Litouwen. Dit is het enige overgebleven deel van het Bovenkasteel, dat hier stond van de 10e tot het einde van de 14e eeuw. Er is een observatiedek op de top van de toren, een geweldige plek om van een prachtig panorama te genieten. De Gediminastoren is te voet of met een kabelbaan te bereiken.
Lees meer