Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Manchester United Museum & Tour Centre
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Manchester United Museum & Tour Centre

De Manchester United Museum & Stadium Tour biedt een kijkje achter de schermen van 's werelds meest iconische stadion: Old Trafford. Kom op de managerstoel in de dug-out zitten, loop door de spelerstunnel naar de heilige grasmat en vind de stoel van je favoriete speler in de kleedkamer. Ervaar het leven in de Premier League en dompel jezelf onder in een ongeëvenaard verhaal, het beste voetbalverhaal ooit. Manchester United verwelkomt elke dag groepen van elke omvang, van over de hele wereld naar de thuisbasis van Manchester United, van individuen en gezinnen tot internationale groepsreizen, en biedt iedereen dezelfde ervaring van wereldklasse.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Gozo
Malta, Malta

Gozo

Het zustereiland Gozo is op zichzelf al een bezoek waard. Huur een auto of boek eendaagse jeepsafarireizen die door meerdere touroperators worden aangeboden. Bij het uitstappen merk je meteen het verschil tussen de eilanden. Gozo heeft een meer serene sfeer en staat vol met weelderige boerderijen. Als je hier toch bent, mag je de Citadel in Victoria, de Saltpans, de binnenzee en de klif waar ooit het Blauwe Raam (voorheen één van de beroemdste bezienswaardigheden van Malta) stond voordat het instortte begin 2017, niet missen.
Lees meer
Play Factore
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Play Factore

Play Factore is het toonaangevende entertainmentcentrum voor gezinnen in het Verenigd Koninkrijk. Met faciliteiten voor kinderen van 6 maanden tot 16 jaar is Play Factore de enige entertainmentarena voor het hele gezin in het VK waar ouders met kinderen kunnen spelen op apparatuur die van toepassing is op hun leeftijd. Dit betekent dat je ook met je kleine avonturiers plezier kunt beleven! De ultramoderne locatie van Play Factore herbergt het grootste speelframe in het VK, samen met tal van andere unieke attracties die ongeëvenaard zijn. Play Factore is gevestigd in Manchester naast het Trafford Centre en biedt een compleet dagje uit voor gezinnen die winkelen in de buurt en van plan zijn om de kinderen te vermaken.
Lees meer
Reading Terminal Market
Philadelphia, Pennsylvania

Reading Terminal Market

Deze overdekte boerenmarkt in Philadelphia is een ervaring die je niet mag missen als je in de stad bent. Wandel door verschillende winkels die allerlei soorten eetbare lekkernijen verkopen, maar ook bloemen, planten, kunst en handwerk. En mis de kans niet om te lunchen aan één van de vele eetkraampjes die een breed scala aan opties bieden, waaronder corndogs, delicatessen uit het Midden-Oosten, Thaise gerechten, hamburgers en Cajun-gerechten.
Lees meer