Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Archeologisch museum
Corfu, Griekenland

Archeologisch museum

Het museum toont een uitgebreide collectie, variërend van de prehistorie tot het Hellenistische tijdperk, met bronzen en marmeren beelden, begrafenisoffers, oude munten, kleiaardewerk, gouden sieraden en fragmenten uit oude tempels. Eén van de opmerkelijke exposities is het ontzagwekkende Medusa-fronton uit de tempel van Artemis, daterend uit 585 voor Christus. Daarnaast kunnen bezoekers de stenen leeuw van Menecrates bewonderen, een waarschijnlijk begrafenisoffer voor de beroemde politicus, een kalkstenen fronton uit de tempel van Dionysus, 13 identieke kleine beelden van godin Artemis en een marmeren torso van Apollo.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Wijnproeverij in de Setubal regio
Lissabon, Portugal

Wijnproeverij in de Setubal regio

De zuidelijke regio van Setubal staat bekend om de productie van zoete en versterkte wijnen, meestal met de Muscat-druif, Moscatel de Setubal. Prikkel jouw smaakpapillen tijdens een privédagtrip met gids die je naar meerdere wijnhuizen brengt. Je krijgt de gelegenheid om verschillende soorten te proeven in combinatie met ambachtelijke kazen uit deze prachtige regio. Als bonus kun je de omringende topografie bewonderen en de groene glooiende heuvels verkennen.
Bookable
Lees meer
Fryderyk Chopin Museum
Warschau, Polen

Fryderyk Chopin Museum

Het Fryderyk Chopin Museum is gevestigd in het historische Ostrogski-paleis en is één van de modernste biografische musea in Europa. De tentoongestelde exposities omvatten de vleugel van de componist en manuscripten van Chopins brieven en muziekcomposities. Voor de meest serieuze Chopin-fans is het de moeite waard om een dagtour te maken die zich richt op de belangrijkste bezienswaardigheden van Warschau uit het leven van de componist. De uitgebreide versie van de tour omvat een concert van 1 uur met muziek van Chopin.
Lees meer
Elafieten
Dubrovnik, Kroatië

Elafieten

In de buurt van Dubrovnik ligt de archipel van dertien grotere en kleinere eilanden en eilandjes, bekend onder de algemene naam Elafiti. Onder hen zijn de drie bewoonde eilanden van bijzonder belang. Vanuit Dubrovnik westwaarts zijn dit Kolocep of Kalamota (zoals het door de lokale bevolking wordt genoemd), Lopud en Sipan. Deze eilanden zijn een natuurpark en zijn een lust voor het oog en de ziel van elke reiziger die op zoek is naar rust en ontspanning. Op deze eilanden zonder verkeer, omgeven door een turkooisblauwe zee, kun je genieten van een wandeling door de bospaden, uitrusten op zand- en steenstranden, en verse zeevruchten proeven in restaurants en tavernes.
Lees meer