Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Hall i’ th’ Wood Museum
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Hall i’ th’ Wood Museum

Deze 16e-eeuwse vakwerkhal van klasse 1 is één van de belangrijkste gebouwen in het noordwesten. Bezoekers kunnen genieten van tentoonstellingen van meubels, voorwerpen en kunstvoorwerpen uit de 17e en vroege 18e eeuw, meer te weten komen over het leven en werk van Samuel Crompton en alles ontdekken over het leven in de tijd van Stuart en Tudor. De kamers zijn nauwkeurig gerenoveerd om hun huiselijke sfeer te behouden. Hall i’ th’ Wood Museum begon zijn leven als een rijk koopmanshuis in het midden van de 17e eeuw. Jaren later werd het gebouw opgesplitst in verschillende huurwoningen. Toen Samuel Crompton met zijn familie in één van deze woningen woonde, vond Samuel Crompton in 1779 op beroemde wijze de Spinning Mule uit. De Mule werd één van de belangrijkste spinmachines die door de textielindustrie werden gebruikt. Het huis en het terrein werden ter nagedachtenis aan Samuel Crompton aan de inwoners van Bolton voorgesteld en in 1902 als museum voor het publiek geopend.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Betsy Ross House
Philadelphia, Pennsylvania

Betsy Ross House

Het Betsy Ross House is een 18e-eeuws huis waarvan wordt aangenomen dat het de residentie was van de beroemde naaister en vlaggenmaker Betsy Ross. Volgens de legende naaide ze hier de eerste Amerikaanse vlag. Bezoekers worden uitgenodigd om het huis te bezoeken en deel te nemen aan de interactieve tentoonstellingen en programma's en zelfs een imitator van Betsy Ross te ontmoeten, die in de stoffeerderij werkt en vragen kan beantwoorden over haar fascinerende leven.
Lees meer
Hop-on Hop-off Sightseeing
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Hop-on Hop-off Sightseeing

Manchester staat wereldwijd bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en heeft een trotse geschiedenis op het gebied van wetenschap, politiek, muziek, kunst en sport. Ontdek het erfgoed van de stad en hoe de stad is uitgegroeid tot het vooruitstrevende centrum van vandaag met een bustour van 90 minuten. De hop-on hop-off tour met 15 haltes is zorgvuldig gepland en brengt je langs enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Manchester, waaronder het stadhuis van Manchester, het National Football Museum, het Museum of Science & Industry en de Manchester United Football Club. Je ticket is 24 uur geldig vanaf het moment van aankoop als je in de bus zit of vanaf de gekozen datum als je online bent en je kunt in deze periode in elke bus met de tekst Sightseeing Manchester stappen. Er is één hoofdtourroute met opgenomen commentaar in het Engels. Voor andere talen is er een gratis app die kan worden gedownload via de App Store en Google Play.
Bookable
Lees meer
Carnaval van Rio de Janeiro
Rio de Janeiro, Brazilië

Carnaval van Rio de Janeiro

Het carnaval van Rio de Janeiro, dat zeven weken voor Pasen wordt gehouden, is een vijfdaags spektakel van felle kleuren, energie en sambamuziek. Van vrijdag tot en met Aswoensdag komt de stad tot leven en wordt het het toneel van adembenemende shows, samba schooltentoonstellingen en parades van praalwagens. Het carnaval is een ode aan het geluk en de vreugde van het leven, een onvergetelijke ervaring die zowel de lokale bevolking als toeristen samenbrengt. Kom en sluit je aan bij de dansende menigten in de straten! Als je deze spectaculaire festiviteiten wilt meemaken, zorg er dan voor dat je op tijd hotels en vluchten boekt, want ze zijn extreem snel uitverkocht en hebben vaak hoge prijzen.
Bookable
Lees meer