Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Spaanse Trappen
Rome, Italië

Spaanse Trappen

De Spaanse Trappen, genoemd naar de nabijgelegen ambassade van Spanje, verbinden Piazza di Spagna met Piazza di Trinità dei Monti. De monumentale trap staat bekend als een ontmoetingsplaats voor zowel toeristen als de lokale bevolking die na een vermoeiende dag winkelen of bezienswaardigheden op de eerste rij plaatsnemen voor het spektakel van het straatleven in Rome. In het voorjaar bloeien de Spaanse Trappen met azaleabloemen, waardoor het één van de meest fotogenieke attracties in Rome is. De trappen zijn over de hele wereld beroemd geworden, mede dankzij Audrey Hepburn's film “Roman Holiday” en het nummer “When I Paint My Masterpiece” van Bob Dylan.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Het Alhambra
Granada, Spanje

Het Alhambra

Het Alhambra is gebouwd op een heuvel met uitzicht over Granada en tegen de achtergrond van de Sierra Nevada. Het is een majestueus middeleeuws complex van ingewikkeld ingerichte paleizen, ongerepte tuinen en een ooit machtige vesting. Het behoort tot de top 3 van meest bezochte bezienswaardigheden in Spanje en vormt samen met de Generalife tuinen een UNESCO-werelderfgoed. Bekijk de fascinerende mix van renaissance- en Moorse architectuur van het complex, bewonder panoramische vergezichten over de stad vanaf een heuveltop en wandel vervolgens door de botanische schoonheid van de Generalife tuinen.
Bookable
Lees meer
Vogelen
Vancouver, Canada

Vogelen

Vancouver, één van de groenste steden ter wereld, is de thuisbasis van talloze vogelsoorten. Adelaars, reigers, sneeuwganzen, uilen, meeuwen, gaaien en strandlopers. Je vindt ze hier allemaal. Hobby spotters en serieuze ornithologen zullen genieten van de overvloed aan vogels in de regio. Het gematigde regenwoud, de berglandschappen en de waterwegen brengen je een verscheidenheid aan soorten zoals nergens anders in de verstedelijkte wereld. Je zult zelfs in het centrum naar een verrekijker grijpen! Stanley Park, Pacific Spirit Regional Park, George C. Reifel Migratory Bird Sanctuary, de Brackendale gemeenschap en Boundary Bay zijn uitstekende plekken om onze gevederde broeders te zien. Bekijk de webpagina van Nature Vancouver voor een indrukwekkende lijst met plekken om vogels te spotten.
Lees meer
Beurspaleis
Porto, Portugal

Beurspaleis

Het beurspaleis, of Palácio da Bolsa, is gebouwd tussen 1842 en 1870 op het voormalige terrein van een Franciscaans klooster. Het is een indrukwekkend gebouw in neoklassieke stijl, waarin momenteel het hoofdkantoor van de Porto Commercial Association is gevestigd. Het Palácio da Bolsa, geclassificeerd als werelderfgoed door de UNESCO, trekt jaarlijks ongeveer 200.000 bezoekers en is daarmee het meest bezochte monument in het noorden van Portugal. Volg een rondleiding om de prachtig ingerichte kamers van dichtbij te bekijken, vooral de Arab Room, met de exotische Moorse Revival-architectuur. Deze kamer dient ook als ontvangsthal voor staatshoofden en soortgelijken die de stad bezoeken.
Lees meer
Museum van Rome
Rome, Italië

Museum van Rome

Het Museo di Roma is gehuisvest in het neoklassieke 18e-eeuwse Palazzo Braschi, het voormalige hoofdkwartier van de Nationale Fascistische Partij. Het geniet lovende kritieken voor zijn exclusieve collectie. Het museum bezit ongeveer 40.000 kunstwerken, die allemaal de geschiedenis van Rome van de middeleeuwen tot de 20e eeuw uitbeelden. Na de Tweede Wereldoorlog werden 300 gezinnen naar deze locatie geëvacueerd en veel van de fresco's werden beschadigd door de branden die werden aangestoken om ze warm te houden.
Lees meer
Beleef muziek in de collegiale kerk van St. Nicholas
Galway & The West, Ierland

Beleef muziek in de collegiale kerk van St. Nicholas

De grootste middeleeuwse parochiekerk van Ierland, St Nicholas' Collegiate Church, dateert uit 1320 en is beroemd om haar collectie curiosa. Tegenwoordig vinden traditionele Ierse zittingen plaats in de kerk, waarbij de rector op zomeravonden fluit speelt. De kerk is geliefd bij velen en er wordt zelfs gezegd dat Christoffel Columbus hier in 1477 heeft gebeden voordat hij op reis ging naar de Nieuwe Wereld.
Lees meer