Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Schots zeevogelcentrum
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Schots zeevogelcentrum

Dompel jezelf onder in de wonderen van de Schotse zeemilieu in het Scottish Seabird Centre, gelegen in de pittoreske kustplaats North Berwick. Deze gerenommeerde liefdadigheidsinstelling voor natuurbehoud en educatie biedt een fascinerende ervaring voor natuurliefhebbers. Ontdek de wereld van zeevogels en zoogdieren door middel van interactieve displays en een speciaal ontdekkingsgebied, en ga op seizoensgebonden zeevaristen om deze prachtige wezens in hun natuurlijke omgeving te zien.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
Gozo
Malta, Malta

Gozo

Het zustereiland Gozo is op zichzelf al een bezoek waard. Huur een auto of boek eendaagse jeepsafarireizen die door meerdere touroperators worden aangeboden. Bij het uitstappen merk je meteen het verschil tussen de eilanden. Gozo heeft een meer serene sfeer en staat vol met weelderige boerderijen. Als je hier toch bent, mag je de Citadel in Victoria, de Saltpans, de binnenzee en de klif waar ooit het Blauwe Raam (voorheen één van de beroemdste bezienswaardigheden van Malta) stond voordat het instortte begin 2017, niet missen.
Lees meer
Romeinse zuilen van Brindisi
Brindisi, Italië

Romeinse zuilen van Brindisi

Oorspronkelijk waren er twee Romeinse zuilen van Brindisi, maar na de instorting van één van de twee zuilen in 1528 is het monument verminkt. De overgebleven zuil is één van de meest opmerkelijke historische plekken van Brindisi. Het vertegenwoordigt het punt waar de Via Appia, de weg tussen Rome en Brindisi in die periode, eindigde, evenals de plaats waar de reizigers in de Romeinse tijd naar het oosten vertrokken. Van daaruit wordt een prachtig uitzicht op de haven van de stad onthuld.
Lees meer
Loch Ness, Glencoe en de Hooglanden dagtrip vanuit Edinburgh
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Loch Ness, Glencoe en de Hooglanden dagtrip vanuit Edinburgh

Ontdek het raadselachtige Loch Ness en de sublieme Schotse Hooglanden tijdens deze dagtrip vanuit Edinburgh. Bekijk beboste meren en verscholen dorpjes terwijl je door een spectaculair landschap reist op weg naar Glencoe en Fort Augustus. Verken het beroemde Cairngorms National Park en geniet van het adembenemende uitzicht op de Schotse Hooglanden, met een optionele cruise om Nessie te spotten, het monster van Loch Ness.
Bookable
Lees meer
USCGC Ingham Maritime Museum
Key West, Florida

USCGC Ingham Maritime Museum

USCGC Ingham is een drijvend museum dat is gewijd aan het eren van degenen die hebben gediend tijdens de Tweede Wereldoorlog en de oorlog in Vietnam. De geschiedenis van de Amerikaanse kustwacht komt tot leven met dit intrigerende schip dat gedurende 50 jaar dienst de oceaanwateren heeft doorkruist. Je leert het leven aan boord kennen onder begeleiding van experts of in je eigen tempo, waarbij je een tijdcapsule passeert met cruciale maritieme momenten van vroeger.
Lees meer