Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía
Madrid, Spanje

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía

Het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, gelegen in de Gouden Kunstdriehoek naast het Prado en het Thyssen-Bornemisza Museum, is gehuisvest in een enorm voormalig ziekenhuis dat dateert uit het midden van de 18e eeuw. De collectie bestaat voornamelijk uit Spaanse werken uit de 20e eeuw. Tot de tentoongestelde werken behoren werken van bekende kunstenaars zoals Dalí, Miró en Juan Gris, evenals het waardevolle bezit van de galerie, Picasso's “Guernica”.
Bookable
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Villa Park voetbalstadion
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Villa Park voetbalstadion

Villa Park is sinds 1897 de thuisbasis van de voetbalclub Aston Villa. Met een capaciteit van 42.640 zitplaatsen is het één van de oudste en bekendste locaties in het wereldvoetbal. Door de lange geschiedenis heen heeft het een scala aan prestigieuze evenementen georganiseerd, zoals het WK en het Europees Kampioenschap. Om meer te weten te komen over de geschiedenis en traditie kun je een rondleiding door het stadion volgen of een spannende wedstrijd bijwonen.
Lees meer
Televisietoren van Tallinn
Tallinn, Estland

Televisietoren van Tallinn

De 314 meter hoge televisietoren van Tallinn, gebouwd voor de Olympische Spelen van 1980 in Moskou en grondig gerenoveerd in 2012, is één van de populairste toeristische attracties van de stad. Naast het panoramische uitzicht vanaf het observatiedek op 170 meter hoogte, worden bezoekers getrakteerd op een rondleiding door de tv-studio en een interactieve tentoonstelling. Liefhebbers van adrenaline moeten de Walk on the Edge-ervaring eens proberen.
Lees meer
Olympic Sculpture Park
Seattle

Olympic Sculpture Park

Een prachtig en iconisch park van Seattle ligt aan Western Avenue en biedt een geweldige combinatie van kunst en natuur. Het is interessant om te vermelden dat de toegang gratis is en dat je alle kunst op je eigen gemak kunt bekijken. Enkele van deze interessante kunstwerken zijn onder meer 'Neukom Vivarium', een grote kas met verschillende planten en bomen. Een ander stuk is de Schubertsonate, een beschilderde stalen sculptuur ter ere van muziekcomponisten. Dus als het weer het toelaat, bezoek dan het park en laat je verrassen.
Lees meer
Gruuthusemuseum — Bourgondische pracht en praal
Brugge, België

Gruuthusemuseum — Bourgondische pracht en praal

Ontdek de Bourgondische pracht en praal rond de site van het Gruuthusemuseum. In het luxueuze, 15de-eeuwse stadspaleis ontdek je 500 jaar Brugse geschiedenis aan de hand van een rijke en gevarieerde collectie. Blikvanger is een intieme privékapel die het paleis verbindt met de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Op die manier konden de heren van Gruuthuse in alle rust de mis volgen. Pronkstuk binnenin de kerk is de wondermooie witmarmeren Madonna met Kind van Michelangelo die elke bezoeker weet te ontroeren.
Bookable
Lees meer