Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Noesis – Wetenschapscentrum & Technologiemuseum
Thessaloniki, Griekenland

Noesis – Wetenschapscentrum & Technologiemuseum

De Noesis is een culturele en educatieve stichting zonder winstoogmerk die technologische cultuur promoot bij kinderen en volwassenen. Het centrum is verdeeld in secties: de hoofdtentoonstelling, het planetarium en de simulator. Noesis richt zich op een divers publiek. Sommigen zullen enthousiast zijn over de tentoonstelling over klassieke auto's. Interactieve wetenschappelijke exposities zijn een must. De oude Griekse wetenschapshal presenteert een geschiedenis van uitvindingen. Bezoekers merken op dat sommige video-exposities misschien iets te spannend zijn voor kinderen jonger dan 5 jaar.
Lees meer
Fredriksdal museum & tuinen
Helsingborg Region, Zweden

Fredriksdal museum & tuinen

Nergens in Europa vind je iets dat kan tippen aan Fredriksdal. Dit is Skåne in miniatuur, met 360.000 vierkante meter aan unieke omgevingen, gebouwen en tuinen. De geschiedenis en diversiteit van het platteland worden hier met zorg levend gehouden. Met zijn musea en tuinen biedt Fredriksdal het hele jaar door interessante activiteiten voor alle leeftijden. Maak een verkennende wandeling, kijk naar de grazende dieren of ga met de landmeiden mee op een interessante rondleiding. Koop een zak ouderwetse zoetigheden in de oude binnenstad of je favoriete roos in de bloemenwinkel. Vind antwoorden op je vragen over natuur of folklore, of leun achterover en ontspan in een hangmat. Met de historische parken en tuinen, huizen en boerderijen, dieren, weiden, bossen en weilanden, allemaal gelegen rond een achttiende-eeuws herenhuis, is een bezoek aan Fredriksdal een reis terug naar het verleden.
Lees meer
Royal Yacht Britannia
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Royal Yacht Britannia

Stap aan boord van de buitengewone Royal Yacht Britannia, een fantastisch drijvend museum gelegen in de historische haven van Leith in Edinburgh. Ga op een fascinerende reis die een kijkje biedt in het leven van de Britse koninklijke familie en verken de luxueuze interieurs en elegante dekken van dit voormalige koninklijke jacht. Nadat je jezelf hebt ondergedompeld in de koninklijke geschiedenis, kun je jezelf trakteren op een heerlijke thee-ervaring in de Royal Deck Tea Room, waar je kunt genieten van heerlijke lekkernijen en van het moment. Her Majesty's Yacht Britannia staat garant voor een echt koninklijke ervaring, waarbij je je kunt verdiepen in de erfenis van dit iconische schip dat van 1954 tot 1997 de Britse monarchie diende.
Lees meer