Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Elafieten
Dubrovnik, Kroatië

Elafieten

In de buurt van Dubrovnik ligt de archipel van dertien grotere en kleinere eilanden en eilandjes, bekend onder de algemene naam Elafiti. Onder hen zijn de drie bewoonde eilanden van bijzonder belang. Vanuit Dubrovnik westwaarts zijn dit Kolocep of Kalamota (zoals het door de lokale bevolking wordt genoemd), Lopud en Sipan. Deze eilanden zijn een natuurpark en zijn een lust voor het oog en de ziel van elke reiziger die op zoek is naar rust en ontspanning. Op deze eilanden zonder verkeer, omgeven door een turkooisblauwe zee, kun je genieten van een wandeling door de bospaden, uitrusten op zand- en steenstranden, en verse zeevruchten proeven in restaurants en tavernes.
Lees meer
Nationaal Maritiem Museum
Dubrovnik, Kroatië

Nationaal Maritiem Museum

Het Maritiem Museum bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het Sint-Jansfort. De exposities op de eerste verdieping geven een overzicht van de ontwikkeling van de maritieme handel en scheepsbouw van Dubrovnik vanaf het begin tot de val van de Republiek Dubrovnik. De exposities op de tweede verdieping tonen de heropleving van de maritieme handel in Dubrovnik en op het schiereiland Pelješac in de 19e eeuw, evenals de kracht van de stoomschepen van Dubrovnik tot aan de Tweede Wereldoorlog en daarna.
Lees meer
De haven van Málaga
Málaga, Spanje

De haven van Málaga

De haven van Málaga is een bruisende en dynamische haven die dient als toegangspoort tot de Middellandse Zee. Met een rijke geschiedenis die eeuwen teruggaat, heeft de haven een cruciale rol gespeeld in de economische en culturele ontwikkeling van de stad. Tegenwoordig is het een levendig centrum voor handel en toerisme en verwelkomt het cruiseschepen, vrachtschepen en jachten van over de hele wereld. De prachtige waterkant is omzoomd met cafés, restaurants en winkels, waardoor het de perfecte plek is voor een wandeling en een lekkere lunch in de zon.
Lees meer