Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Flamenco optredens
Granada, Spanje

Flamenco optredens

Flamenco is een gepassioneerde, ritmische dans gebaseerd op folkloristische muziektradities uit Zuid-Spanje. Over het algemeen vergezeld van speciale muziekinstrumenten, is dit een levendige vorm van kunst die uniek is voor de regio. Talloze aanbieders bieden Flamenco-ervaringen op allerlei locaties. Als je in Sacramonte bent, zorg er dan voor dat je een flamencoshow bijwoont in Zambra María la Canastera: uitgevoerd in een kleine gerestaureerde grotwoning vol met memorabilia. Probeer in het stadscentrum El Tabanco voor een redelijk geprijsde flamenco-avond, aangevuld met wijn en tapas. Ga voor een hoogwaardige culturele ervaring naar Casa del Arte.
Lees meer
Binnenhof
Den Haag, Nederland

Binnenhof

Dit laatmiddeleeuwse gebouw dateert uit de 13e eeuw en is het oudste nog bestaande parlementaire hof dat nog steeds in gebruik is. Het werd eerst gebouwd als kasteel en de thuisbasis van de verschillende graven van Holland, maar na verschillende gevechten om de opvolging veranderde het Binnenhof vele malen van eigenaar en werden er veel nieuwe administratieve gebouwen omheen gebouwd. Er zijn momenteel uitgebreide renovaties gaande die naar verwachting niet voor 2028 zullen zijn voltooid, dus politici hebben elders moeten zoeken om zaken te doen. Rondleidingen door de omgeving zijn beschikbaar en meer informatie is verkrijgbaar bij het Informatiecentrum Binnenhof Renovatie, dat direct naast het complex ligt.
Lees meer
Kunstmuseum Den Haag
Den Haag, Nederland

Kunstmuseum Den Haag

Dit kunstmuseum in Den Haag herbergt enkele van de meest vooraanstaande schilderijen ter wereld, waaronder stukken van Monet en Picasso. De Nederlandse abstracte schilder Piet Mondriaan blijft de belangrijkste kunstenaar in het museum met meer dan 300 van zijn schilderijen die daar worden tentoongesteld. Een wandeling door de zalen van dit opmerkelijke Art Deco-gebouw is een oogverblindende ervaring. De architectuur uit het begin van de 20e eeuw, ontworpen door H.P. Berlage, bestaande uit kleurrijk metselwerk, marmeren vloeren en decoratieve koperen afwerkingen, wordt beschouwd als zijn meesterwerk. Het museum is open voor het publiek en je kunt de wachtrijen overslaan door van tevoren te boeken op hun website.
Lees meer
Keauhou
Big Island, Hawaii

Keauhou

Voor bezoekers in Keauhou is nooit een tekort aan activiteiten. Net ten zuiden van het historische dorp Kailua is het Keauhou-gebied één van de meest bezochte bestemmingen van Hawaï geworden. De wateren zijn perfect om te snorkelen, duiken en kajakken. Geniet van een combinatie van golfbanen, spa's en uitstekende resortrestaurants op het land. Spot 's nachts mantaroggen terwijl ze langs de kust bewegen om zich te voeden met microscopisch plankton, en misschien zie je zelfs duttende honu (Hawaïaanse groene zeeschildpadden) in de ondiepe getijdenpoelen.
Lees meer
Celestial Vault
Den Haag, Nederland

Celestial Vault

In 1996 ontwierp de Amerikaanse kunstenaar James Turrell de Celestial Vault om de lucht in al zijn glorie te laten zien met behulp van een innovatieve astronomische optische illusie. In het midden van deze met gras begroeide kunstmatige krater staat een stenen bank waarop bezoekers kunnen liggen om de lucht als een gebogen koepel te observeren, waarbij de nadruk wordt gelegd op de manier waarop licht invloed heeft op hoe we dingen waarnemen en die mensen uitnodigt om hun eigen waarnemingen uit te dagen.
Lees meer