Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Museum van beeldende kunst
Bilbao, Spanje

Museum van beeldende kunst

Het Museo de Bellas Artes heeft een uitzonderlijke collectie traditionele werken van bekende meesters zoals El Greco, Goya, Gauguin, Francis Bacon, Picasso en Velazquez. Het tijdperk van de collectie begint in de Middeleeuwen tot aan de hedendaagse kunst van nu. Het museum bestaat al sinds 1908 en begon als één van de eerste beeldende kunstmusea ter wereld. De populariteit van het museum zorgde voor de uitbreiding van het gebouw met een ander deel waarin de rest van de kunst tentoongesteld kon worden.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Rittenhouse plein
Philadelphia, Pennsylvania

Rittenhouse plein

Rittenhouse Square is een lokale favoriet om te ontspannen tussen het reflecterende zwembad, de balustrade, klassiek ontworpen urnen en decoratieve lantaarnpalen. Eiken, esdoorns, sprinkhanen en andere bomen zorgen voor rustige schaduw, terwijl de bloembedden in lichterlaaie staan van kleur. Jaarlijks worden er bloemenmarkten en kunsttentoonstellingen gehouden en's avonds komen velen naar de restaurants, barren en clubs langs Rittenhouse Square.
Lees meer
Citizens Bank Park
Philadelphia, Pennsylvania

Citizens Bank Park

Citizens Bank Park is de thuisbasis van de World Series-kampioen Philadelphia Phillies en is een ultramodern honkbalstadion van 8,5 hectare. Net buiten het stadion ligt de jubelende Ashburn Alley, waar bezoekers en fans naar de slagoefeningen kunnen kijken of meer te weten kunnen komen over de geschiedenis van Phillies. De Phillies All-Star Walk, Phillies Wall of Fame en Memory Lane bevinden zich in de Alley. Het bekende, verrukkelijke Philadelphia gerecht vindt ook zijn weg naar Citizens Bank Park, waardoor onderscheidingen zoals “Best Ballpark Eats” van het Food Network in bedwang worden gehouden.
Lees meer
Morris Arboretum
Philadelphia, Pennsylvania

Morris Arboretum

Het Morris Arboretum, dat 37 hectare beslaat, is een centrum voor het bevorderen van onderwijs en gemeenschap door middel van tuinbouw. De betoverende tuinen herbergen meer dan 12.000 bomen, planten en bloemen, elk gelabeld zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn. Voor diegenen die meer willen weten, worden er in het voor- en najaar rondleidingen aangeboden. Het Arboretum nodigt bezoekers uit om de luifelwandeling te verkennen en biedt een unieke en opwindende natuurbelevenis door middel van de Tree Adventure-tentoonstelling die zeker tot meer waardering voor de natuur zal leiden.
Lees meer